fbpx
Menu
Interieur accessoires / Kraamkado / Posters / Thuis zijn

Win een gepersonaliseerde poster voor je kindje!

Er zijn zoveel leuke spullen te vinden op het gebied van interieur en aankleding van de kinderkamer, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat er toch vaak uitspringt, zijn de gepersonaliseerde items, omdat die natuurlijk de naam van je kindje erop hebben staan!

Gepersonaliseerde poster

Waar we eerder in deze gepersonaliseerde hoek al houten babyspeelgoed, naampuzzels, sterrenhemels en dromenvangers lieten zien, hebben we nu iets nieuws voor je. Je kunt met deze gave winactie van Lief leuk en eigen zelf een poster ontwerpen met de gegevens van je kindje erop! Sommige varianten zijn mooi vormgegeven als complete geboorteposters met alle belangrijke informatie erop en andere zijn wat strakker met toffe silhouetten, de naam en geboortedatum van je kindje.

gepersonaliseerde-poster-1

Eigen ontwerp

Zelf ontwerpen hoeft met deze winactie helemaal niet moeilijk te zijn. Alle posters hebben namelijk een basis die je naar wens kunt aanpassen met andere teksten, kleuren en lettertypen. Handig he van Lief leuk en eigen? Zij zijn al eerder op de blog voorbij gekomen met originele geboortekaartjes, maar deze posters die je zelf kunt ontwerpen maken ze dus ook!

gepersonaliseerde-poster

Kado tip

Zo’n gepersonaliseerde poster is natuurlijk super leuk voor je eigen kleine spruit, maar het is ook erg origineel om kado te doen! Ze zijn slechts €15,95 per stuk, dus een origineel kraamkado hoeft geen rib uit je lijf te zijn. Voor een verjaardag is dit natuurlijk ook een knaller! Of denk eens aan een nieuw kamertje omdat er een broertje of zusje komt? Of voor de feestdagen?

gepersonaliseerde-poster-3

Geef mij zo’n poster!

Lijkt dit je een leuk item om te winnen voor je kleintje of om een ander kado te doen? Waag dan lekker een kansje…

  1. Like Lief leuk en eigen en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het Facebook bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten welke naam er op de poster mag komen! We zijn namelijk gek op de mooie namen van jullie kindjes! Op deze website kun je alle toffe posters vinden.

Wacht niet te lang met meedoen, want aankomende donderdag maken we de winnaar bekend! Heel veel succes allemaal! De naam die op de poster komt is Justin, want Karin de Lange heeft gewonnen! Gefeliciteerd met je prijs! Als je mij een mailtje stuurt, dan krijg je een code, waarmee je de poster kunt bestellen: claudia@ohyeahbaby.nl!

zwart-wit-posters

Pppsstttt, ze hebben ook nog hele toffe zwart-wit posters. Neem gerust een kijkje op de website!