fbpx
Menu
Geboortekaartjes / Thuis zijn

Op zoek naar een origineel geboortekaartje?

Als je zwanger bent, dan heb je veel voor te bereiden. Een mooi kamertje voor de kleine, het verzinnen van een naam, misschien lees je wat boeken om een idee te krijgen van wat je te wachten staat. Een belangrijk punt is ook het geboortekaartje. Hiermee laat je iedereen weten dat jullie wonder geboren is en dat wil je natuurlijk doen in een stijl die perfect bij jullie past.

geboortekaartje-LLE-touch-of-black

Eigen stijl

Als je zelf geen ontwerper bent, dan kan het nog knap lastig zijn om een geboortekaartje te vinden dat precies in jouw stijl past. Misschien is er een bepaald thema dat echt bij jullie hoort en wat je in het kaartje verwerkt zou willen zien. Dat is geen probleem bij de website die ik laatst tegenkwam: Lief Leuk & Eigen!

geboortekaartje-LLE-watercolour

Lief Leuk & Eigen

Bij de meiden van Lief Leuk & Eigen is er ontzettend veel keus Ze hebben meer dan 800 kaartjes in het assortiment van diverse ontwerpers met allemaal een eigen stijl. Dat biedt veel keus. Ook is het mogelijk om een eigen idee te laten uitwerken. Ze maken met liefde een ontwerp op maat voor jullie.

DIY

Op de website kun je ook zelf aan de slag gaan, met de do-it-yourself collectie als uitgangspunt. Hierbij kun je aanpassingen doen om zelf geboortekaartjes te maken. Ben je dus handig met de computer, dan is het de moeite waard om even een kijkje te nemen.

geboortekaartje-LLE-DIY

Inspiratie

Zoals jullie zien zijn er veel verschillende stijlen te vinden, die ik heel erg tof vind. Ook bieden ze inspiratie voor korte teksten en gedichtjes. Zelf met iets komen kan natuurlijk ook altijd! Speciaal voor jullie heeft Lief Leuk & Eigen ook hele mooie en bijzondere namenlijstjes gemaakt. You never know where you find THE NAME en als je niet op zoek bent naar top 10 namen, dan moet je hier zeker even een kijkje nemen. Een leuke toevoeging vind ik! Ook zijn er speciale collecties met letterpress en folie mogelijkheden. Uiteraard kun je het kaartje compleet maken met mooie enveloppen en sluitstickers in de sfeer van het kaartje. Makkelijker kan niet toch?

geboortekaartje-LLE-script