fbpx
Menu
Kind zijn / Puzzels

Winnen: 2 x naampuzzel!

Eerder liet ik jullie deze te gekke naampuzzel zien, van het merk Cre8. Dit is natuurlijk een super origineel kado om te geven aan iemand die speciaal voor jou is!

Lokaal 20

Deze toffe naampuzzel wordt verkocht bij Lokaal20. Deze webshop verkoopt de mooiste en origineelste merken uit Amsterdam. Naast hun liefde voor de stad, ondersteunen ze zo ook lokale productie. Win win dus!

naam puzzel

Naampuzzel

De puzzel is van berkenhout in combinatie met plexiglas (zonder scherpe randjes). Doordat iedere letter uit meerdere puzzelstukjes bestaat, is het een behoorlijke uitdaging voor een peuter! Hoe leuk is het om een kind een gepersonaliseerde puzzel te geven? Of het nu bij een geboorte is of voor een verjaardag, een origineel kado is het zeker! In verband met de kleine stukjes wordt er geadviseerd om er vanaf drie jaar en ouder mee te spelen. Tot die tijd krijgt de puzzel een decoratieve plek op de kinderkamer.

Wist je dat…

Wist je dat je kunt kiezen uit vier verschillende kleurencombinaties? Deze zijn gelinkt aan de verschillende jaargetijden! Deze originele naampuzzels worden gemaakt door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast het steunen van Dutch design en lokaal ondernemerschap, help je dus ook nog deze jongeren! Een extra fijn gevoel bij het geven van dit kado.

naam-puzzels

Winnen

Deze week mogen we van Lokaal20 twee (!) naampuzzels weggeven, die je natuurlijk zelf mag personaliseren met de naam of het woord van jouw keuze en je kunt zelf de kleurencombi kiezen. Als dat geen mooie prijs is?! Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Volg Lokaal20 en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook met welke naam of welk woord je de puzzel wilt personaliseren.

We zijn benieuwd naar jullie suggesties en wensen jullie veel succes! Deze zondag maken we de winnaars bekend…

Bedankt voor al jullie reacties en prachtige namen! Er zijn twee kindjes die we blij gaan maken en die luisteren naar de namen Pilotte en Ollie! Gefeliciteerd Anne Cuijten en Debbie Heldens-van der Putten! Stuur mij even een e-mail met jullie adres en de kleuren combi die jullie graag willen, dan worden de puzzels met de hand voor jullie gemaakt! claudia@ohyeahbaby.nl