fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires

Win een design Puppy van Magis!

Was jij vroeger al gek op de film 101 dalmati√ęrs? Misschien is je hele interieur in monochrome stijl of ben je een design fan? Wil je je kleine verrassen met een design puppy die je niet hoeft uit te laten? Let dan goed op!

Design Puppy

Heb je ons eerder deze week met deze design puppy in de duinen zien banjeren? We hebben hem uitgelaten en Otis leerde hem apporteren. Dat gaat hem nu goed af, dus de volgende stap is kijken of hij ’s ochtends de tafel voor ons kan dekken. Zou ideaal zijn toch? Deze gestipte vriend is van het Italiaanse design merk Magis en is eigenlijk een kinderstoel. Als je naar het toffe minimalistische ontwerp kijkt, is hij natuurlijk veel meer dan dat. Perfect om mee te spelen, binnen en buiten!

Voordelen van deze puppy ūüėČ

Deze fancy puppy is ideaal natuurlijk, want dat betekent niet 5 x per dag verplicht een rondje lopen. Hoewel ik dat rondje lopen af en toe zo erg niet vind, maar als het een verplichting wordt dan is het een ander verhaal. Ook de haren in huis wordt ik niet vrolijk van. We hebben het al druk zat en gaan veel te vaak op pad om een hond te hebben. Hoe leuk het ook zou zijn voor Otis, vind ik niet dat dit nu in ons leven past. Wie weet over een tijdje. Vergeet ook niet dat we nog twee katten in Dubai hebben (die wonen nu nog bij Otis vader) die op een dag weer thuis komen.

Win een design puppy van Magis!

Wil jij thuis ook wel zo’n gespikkelde rustige vriend voor je kleine dierenvriend?¬†Wil je hem weggeven aan een neefje of nichtje? Misschien win jij hem wel voor op de kinderopvang? Dan heb je misschien deze week wel geluk, want in samenwerking met MisterDesign¬†mogen wij er √©√©n weggeven! HOERA! Welke stappen kun je volgen om kans te maken?

  1. Volg MisterDesign en Oh yeah baby op Facebook. Instagram mag ook voor een extra kans: MisterDesign en Ohyeahbaby.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook wie jij hiermee blij wilt maken!

We maken de winnaar aankomende zondag bekend, dus wacht niet te lang met meedoen. Heel veel succes! And the winner is… Marloes van Oeveren! Gefeliciteerd met je prijs! Als je mij een mailtje stuurt, dan komt je nieuwe huisdier zo snel mogelijk jouw kant op gewandeld! claudia@ohyeahbaby.nl