Menu

Contact

Achterhetscherm

WIE

Ik ben Claudia… Druktemaker, kletskous en enthousiasteling die constant overstroomt met goede ideeën. Jammer dat er maar 24 uur in een dag zitten, want het dubbele had ik ook met gemak kunnen vullen! Ik ben 95% vegetariër, lees altijd 6 boeken tegelijk, ben geïnteresseerd in 1001 dingen en weet soms totaal niet waar ik moet beginnen.

Vandaar dat mijn zoektocht naar meer rust, persoonlijke ontwikkeling en self care, één van de pijlers is op deze blog! Hiernaast deel ik graag lifestyle gerelateerde onderwerpen, waarbij ik stap voor stap steeds meer bewuste keuzes maak. Vandaar het ‘groene randje’. 😉

Op zakelijk gebied heb ik veel marketing ervaring na mijn opleidingen Concepts & Brands en The Art of Branding en heb ik ook veel mode collecties mogen ontwikkelen (voor anderen en mezelf). Ik schrijf nu ruim 6 jaar met veel plezier mijn persoonlijke avonturen en inspiratie op deze blog!

WAT

Toen:
Waar Oh yeah baby in 2014 startte als uitlaadklep van een alleenstaande moeder met een kindje waar de gebruiksaanwijzing zoek van was, werd dit binnen 4 maanden een professionele blog met opdrachten waar ik geld mee kon verdienen. Dat was natuurlijk te gek en een droom die uitkwam. In deze periode schreef ik veel over mijn ervaringen als moeder op een eerlijke manier en met een flinke dosis humor. Ook vond je hier ontzettend veel inspiratie aan nieuwe merken en producten, die je niet op iedere straathoek tegen kwam.

Nu:
Blog vol positieve inspiratie met een groen randje! Inmiddels zijn we ruim zes jaar verder en bestaan we uit een gezin met 2 kinderen. Het werd tijd om de blog een nieuwe boost te geven, want ik ben in die 6 jaar ook best veranderd. Van een mama lifestyle blog, zal ik nu meer mijn eigen interesses delen. Wij vrouwen zijn tenslotte meer dan alleen moeders en juist in deze periode van je leven is het belangrijk om ook goed op jezelf te letten. Self care en lifestyle zijn de belangrijkste pijlers, alles met een bewuste insteek (vandaar dat groene randje). Met deze nieuwe focus wil ik mijn interesses delen en een positieve toevoeging zijn! (Uiteraard kunnen jullie ook mijn oude artikelen nog steeds vinden, no worries.)

volg-oh-yeah-baby

Kun je geen genoeg krijgen van Oh yeah baby? Let’s get social!

neem-contact-op

Heb je een leuk idee? Wil je mij iets vragen? Lijkt het je leuk om gastblogger te worden? Ben je benieuwd naar mijn bereik? Of wil je meer weten over mijn media kit en samenwerkingsmogelijkheden? Get in touch!

    Naam

    Email adres

    Bericht