fbpx
Menu
Behang - Stickers - Wanddecoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Oh yeah winnen: Gepersonaliseerde Dreamcatcher!

Begin deze week heb ik jullie het prachtige interieurmerk By June laten zien. Naast de te gekke en bijzondere meubels hebben ze ook mooie interieur accessoires, zoals kussens, slingers, vloerkleden en houten hangers.

Gepersonaliseerde itemsgepersonaliseerde dreamcatcher by june
Wij vinden gepersonaliseerde items altijd erg mooi. De naam van je kindje heb je met zorg uitgezocht en een accessoire voor op het kamertje met de naam erin, mag dan eigenlijk niet ontbreken! By June heeft een stoere houten gepersonaliseerde dreamcatcher in het assortiment met veren eraan, waarbij je zelf kunt aangeven in welke kleur je hem wilt hebben. Dit is een super origineel kado natuurlijk voor een kinderverjaardag of kraambezoek!

Winnen
You are lucky! Deze week kunnen jullie namelijk een gepersonaliseerde dreamcatcher winnen met uiteraard de naam en kleur van je keuze! Hoe maak je kans?

  1. Like de Facebook pagina’s van June Interiors en Oh yeah baby!
  2. Like het Facebook bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten wat je naast de gepersonaliseerde dreamcatcher het mooiste item vind uit de By June collectie!

Zet hem op en houd ons in de gaten op zondag 18 oktober. Dan maken we de winnaar bekend! Good luck! We hebben een winnaar en dat is….. Sarah Ghosen! Gefeliciteerd! Stuur mij even een mailtje, dan gaan de meiden voor je aan de slag! claudia@ohyeahbaby.nl