fbpx
Menu
Kraamkado / Thuis zijn

Persoonlijk en duurzaam kraamkado

Oeps, er is weer een baby geboren! Uiteraard is dat het mooiste wat er is als moeder en kind beide gezond zijn. Probeer alleen maar steeds met een origineel kraamkado aan te komen zetten…

Uuhhmmmm…

Een speeltje, babykleertjes, kinderservies of hydrofiele doeken? Allemaal leuk of handig maar echt origineel is het niet. Dan komt daar ook nog bij dat de mensen om mij heen in de tweede, of soms al derde lichting zitten, waarbij het kiezen van een leuk kado extra moeilijk wordt. Ze hebben nog veel spullen die ze hergebruiken en je wil ook niet iets kopen om het kopen, toch?

1914075_821440747964746_6194761451315611490_n

Kado met naam

Een persoonlijk kado, of iets met naam, is dan vaak wel een goede binnenkomer. Het geeft aan dat je er moeite voor gedaan hebt en het is voor ouders daarom ook extra persoonlijk. Uiteraard is dit ook het bewijs voor baby nummer 2 of 3 later dat ook zij echt eigen spullen hadden.

Persoonlijk en duurzaam kraamkado

Rollende houten dieren en voertuigen zijn typerend voor de collectie van V@Amsterdam, genaamd: Nootje! Deze lijn staat voor sustainable design en heeft een super toffe vormgeving. Deze speeltjes zijn geschikt voor de eerste maandjes als baby en gaan lang mee door het duurzame hout. Veel speeltjes, vooral dieren, worden kenmerkt door de grote bal in het midden.

duurzaam kraamkado nootje

Nootje: handgemaakt

Ieder stuk speelgoed is met de hand gemaakt en kan tegen extra kosten gegraveerd worden met de naam van de (toekomstige) eigenaar. Hoeft niet natuurlijk, maar dit maakt een kado wel extra bijzonder. Origineel, persoonlijk en duurzaam dus! Op de baby- of kinderkamer staan ze ook erg mooi ter decoratie!

Verkrijgbaar

Deze originele kraamkado’s in de vorm van dieren en voertuigen zijn verkrijgbaar in de V@Amsterdam webshop. Kosten: €19,95 en voor €7,00 extra staat de naam er ook nog in. Als je hiermee geen goede beurt maakt, dan weet ik het ook niet meer :-).

duurzame kadotip nootje