fbpx
Menu
Boeken / DIY - Knutselen / Kind zijn / Spelen & Spullen / Thuis zijn

Winnen: Artie Farty, hét must-have crea boek!

Hebben jullie mijn item van eerder deze week toevallig gezien over Artie Farty? Het must-have crea boek voor iedere ouder?

Geheugensteuntje
Even om jullie op te frissen… In dit 288 pagina’s tellende boek, boordevol inspiratie, neemt Artie je mee langs super leuke knutselprojecten voor verschillende leeftijden (2-9 jaar), die je gemakkelijk met je kind kunt uitvoeren. Bij iedere opdracht staat de geschikte leeftijd, maar ook op welke kunstenaar het geïnspireerd is! Naast de vele knutsel inspiratie vind je er ook veel kindvriendelijke musea, die speciale activiteiten en rondleidingen hebben voor kinderen. Heeft je kind totaal geen zin in het museum? Geen nood! Ook komen er allerlei tips en grappige oefeningen in voor om een museumbezoek met kinderen tot een feestje te maken. Artie geeft je zelfs ideeën om op een creatieve manier alle kunstwerken van je kinderen te ordenen of te bewaren, zonder uit je huis te puilen…

Winnen!
Klik even terug naar de blogpost hierover als je benieuwd bent naar wat leuke voorbeelden van knutselprojectjes! Ben je benieuwd naar het boek? Of net zo enthousiast als ik om ermee aan de slag te gaan? Dan heb ik goed nieuws voor je! Van Uitgeverij Loopvis mogen we een exemplaar weggeven ter waarde van €32,50! Wat moet je doen om binnenkort op een creatieve manier kunst aan de man te brengen aan je kids?

  1. Like Artie Farty en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Vertel ons (of wellicht kun je het zelfs laten zien) op de blog of op Facebook wat het leukste knutselproject is wat je met je kind hebt gemaakt! We zijn erg benieuwd naar jullie creatieve uitspattingen! Je mag het boek natuurlijk ook voor een ander winnen, voor je school, de opvang, verzin het maar.

Deze winactie loopt tot zondag 24 januari. Die middag wordt de winnaar bekend gemaakt op de blog. Heel veel succes allemaal! We hebben een winnaar! Sophie de Jong gefeliciteerd met je prijs! Stuur je mij even je adres op, dan komt het boek deze week jouw kant op! claudia@ohyeahbaby.nl

winnen-artie-farty