fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

De magische wereld van Mrs Mighetto

Het lijkt wel een sprookje, zo mooi, zacht en lief als deze prints zijn… Welkom in de magische wereld van Mrs Mighetto!

Karakters

Ieder karakter heeft zijn eigen persoonlijkheid en verhaal. Zo komen ze stuk voor stuk tot leven. Alles draait om het leven in het circus, een magische wereld waar eigenlijk alles mogelijk is. Een andere wereld waar je graag even in wilt onderdompelen om even alles te vergeten en alleen maar te genieten!

Neem bijvoorbeeld Miss Astrid vanaf haar schommel strooit met verbeelding. Hoe hoger ze schommelt, hoe meer mensen ze kan betoveren. Overal waar ze kijkt laat ze kleine onzichtbare sterren achter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook is er een Mr Otis, een klein jongetje zonder ouders en dak boven zijn hoofd. Hij heeft echter geen treurig verhaal, want hij werd met open armen ontvangen door het circus, waar hij warmte, liefde en vrienden vond. Zij zijn nu zijn thuis en hebben hem geleerd om zijn magische vleugels te gebruiken.

mrs mighetto posters oh yeah baby

Miss Klara is zeer muzikaal en de kleine trommel die op haar buik hangt is in de wijde omtrek te horen. Haar muziek roept degene die zich alleen en verlaten voelt op om naar haar toe te komen. Zij ontvangt ze met open armen in haar orkest!

mrs mighetto posters oh yeah baby

De kleine Mr Jack is degene die vreugde verspreid met zijn lach. Hoe meer mensen lachen, hoe groter zijn magische krachten worden.

mrs mighetto posters oh yeah baby

Miss Luca is geboren in het circus, werd vaak wakker met de leeuwen en speelde met de olifanten. Zij is de enige die met alle dieren van het circus kan communiceren. Daarom heeft zij ook de rol van circus directeur gekregen.

mrs mighetto posters oh yeah baby

Miss Gertrud heeft een oneindige verbeelding die ze gebruikt in het maken van alle kostuums voor het circus. Ze is erg klein van stuk, daarom heeft ze nog vaak magie nodig om alles voor elkaar te krijgen. Gelukkig is dat geen probleem voor haar!

mrs mighetto posters oh yeah baby

Mrs Mighetto posters

Alle posters zijn verkrijgbaar in formaat 50 cm bij 70 cm en worden op speciaal mat papier gedrukt van hoge kwaliteit om het aquarel effect te behouden. Alle prints zijn gelimiteerd, dus wanneer ze uitverkocht zijn, dan komen ze nooit meer terug. Auch!

De prachtige Mrs Mighetto posters zijn verkrijgbaar voor €50 bij de Nederlandse webshop Lidor. Zijn ze niet prachtig voor op de baby- of kinderkamer?