fbpx
Menu
Aan tafel / Mama zijn

Petit monkey kinderservies voor je kleine aap

Kinderservies. Vroeger vond ik dat wel leuk en grappig. Sinds ik een peuter met gebruiksaanwijzing heb (weliswaar in het Hebreeuws) weet ik dat dit een serieuze aangelegenheid is…

Serious business

Een bord is niet zomaar een bord, een kommetje kan niet gewoon ieder kommetje zijn en ook de beker moet met zorg uitgekozen worden. Hij kan kiezen uit diverse plaatjes en kleuren (wellicht dat dit het probleem is), maar dan nog moet er uitvoerig de tijd voor genomen worden. Met de precisie van een hartchirurg wordt ieder item uitvoerig bekeken en met een vastberaden ‘Ja’ of ‘Nee’ geselecteerd.

kinderservies petit monkey oh yeah baby

Petit Monkey

Petit Monkey heb ik eerder al voorbij laten komen in mijn top 6 met leuke peuterspellen! Dit is het eigen merk van één van mijn favoriete webshops PSikhouvanjou. Te gekke vormgeving en een goede kwaliteit! Dat is ook het geval bij het nieuwe uitgebrachte kinderservies!

Kinderservies

Dit te gekke servies ziet er uit om door een ringetje te halen! Het design vind ik super leuk en spreekt kinderen zeker aan. Nou ja, als ze in de juiste bui zijn natuurlijk ;-). De witte toetjes van een konijn, muis of beer steken goed af tegen de gekleurde achtergrond. Deze zijn roze, mint en blauw en hebben een leuke druppel of driehoek print. Uiteraard kun je van hetzelfde figuurtje een leuke set aanschaffen, of de sets onderling combineren!

kinderservies petit monkey oh yeah baby

Verkrijgbaar

Deze melamine items hebben een leuk prijsje, waardoor het ook perfect kan dienen als bijvoorbeeld schoenkado. Leuk om ze op deze manier een set bij elkaar te laten sparen en zo worden ze niet alleen overladen met speelgoed, maar ook met nuttige kado’s. Een bordje heb je voor €5,95, een kommetje kost €6,95 en voor de beker om de set compleet te maken betaal je €5,95. Alle drie de designs zijn uiteraard verkrijgbaar bij de webshop PSikhouvanjou. Smakelijk eten!

kinderservies petit monkey oh yeah baby