fbpx
Menu
Kraamkado / Thuis zijn

Kraamcadeau’s met naam: Top 3

Is er een kleintje geboren? Of ben je misschien zelf net bevallen en vraagt iedereen die op visite langskomt naar jouw wensen? Soms kun je weleens wat inspiratie gebruiken! Daarbij helpen wij je graag! Kraamcadeau’s met naam, mijn top 3!

Kraamcadeau’s met naam

Een baby blijft een wonder en iedereen smelt direct bij het zien van zo’n klein en puur wezentje. Als je op kraambezoek gaat, dan neem je natuurlijk graag iets mee ter felicitatie. Nu kun je natuurlijk gaan voor een warme maaltijd (één van jullie favoriete kado’s), maar je kunt daarnaast natuurlijk ook wat meenemen. Een kraamcadeau met de naam van de kleine spruit erop is natuurlijk extra leuk! Zie hier wat inspiratie!

1.Stoeltje met naam

Een klein stoeltje, daar kunnen ze natuurlijk niet direct op zitten, maar voor je het weet dan is het zo ver! Ik heb vanuit mijn jeugd een rood, houten stoeltje met rieten zitting. Daar zat ik altijd op aan de salontafel te kleuren en spelletjes te doen. Ik heb daar zulke goede herinneringen aan, dat ik hem bewaard heb! Mijn zoontje Otis heeft daar ook op gezeten en nu is mijn dochter Sadé aan de beurt! Dat is toch bijzonder? Echt een kado wat wellicht generaties lang mee gaat. Zie onder de link een tof voorbeeld van een mooi en modern, houten geboortestoeltje. Een gaaf kraamcadeau!

geboortestoeltje

2.Poster met naam

Iets voor op het kamertje is ook altijd een goed idee en een poster vind ik zelf altijd wel super leuk! Er zijn ontzettend veel leuke geboorteposters met naam te vinden. Denk aan The Birth Poster, een poster met een sterrenbeeld, deze beauty’s van posters met dieren én mijn favoriet: de sterrenhemel van Mr Starsky!

mr starsky geboorteposter

3.Houten trekfiguur met naam

Ook is speelgoed natuurlijk altijd een goed idee! Een houten trekfiguur staat ook nog eens leuk op het kamertje, totdat ze oud genoeg zijn om er echt mee te gaan spelen. Hoe lief is deze mama met baby olifant, waarbij er op het wieltje de naam en de geboortedatum gegraveerd staat? Echt iets wat je voor je kinderen bewaard voor later lijkt mij!

houten trekfiguur met naam

Nog meer toffe gepersonaliseerde kraamcadeau’s vind je hier: Jullie 8 favoriete kraamcadeau’s, de leukste babyboeken voor het eerste jaar of onze mooiste kraamcadeau’s onder de €20. Heb jij nog andere leuke tips, deel ze gerust!