fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Retro kindermeubels voor de kinderkamer

Ben je gek op die retro en vintage sfeer, maar zoek je toch ook iets hedendaags? Dan heb ik een heel leuk adresje voor je gespot!

schommelstoel-stipstyling.nl-brokantHedendaagse retro kindermeubels

Bij Stip styling zijn ze gek op retro kindermeubels en gaan ze door het hele land op zoektocht naar de mooiste wiegjes, ledikantjes, kasten, stoelen en commodes. Dan zijn we er nog niet, want ook worden deze meubels, die natuurlijk al prachtig zijn van zichzelf, omgetoverd tot pareltjes van nu! Het meubel wordt geschilderd, geheel of deels, om het een frisse look te geven. Persoonlijk vind ik de kindermeubels, waarbij ze de combinatie gemaakt hebben van het originele hout met delen in een frisse kleur het mooiste. The best of both worlds, zoals ze dat zo mooi zeggen.

Eigen stijl

Door de combinatie te maken met vintage meubels, geef je een baby- of kinderkamer toch een persoonlijke sfeer mee. Juist de combinatie tussen oude en nieuwe meubels maakt het 11052015-IMG_7920-600x900bijzonder en eigen. Zeg nou zelf, het is geen kunst om naar een mega babywinkel te rijden en een kant en klaar kamertje
uit te zoeken. Makkelijk is het wel 😉 . Door wat extra aandacht aan het kamertje te besteden en het origineel te maken, ben je er denk ik uiteindelijk extra trots op!

Vliegt de deur uit

Ik laat je in deze blog wat mooie voorbeelden zien, maar pin je er niet op vast. Op het moment dat er nieuwe opgeknapte meubeltjes online komen worden ze namelijk meestal met een dag weer verkocht! De Facebook pagina is hiervoor de belangrijkste plek om nieuwe kindermeubels te laten zien, dus mocht je hier gek op zijn, geef ze dan even een like om op de hoogte te blijven.

Mocht je de website willen bekijken, dan kun je die hier vinden. Heb jij ook vintage meubels in de kinderkamer gebruikt?