fbpx
Menu
Interieur accessoires / Kraamkado / Posters / Thuis zijn

Voor het mooiste moment, de mooiste herinnering: The Birth poster

Persweeën die niet op gang komen of weeën die dagenlang doorgaan, een stuitligging of plotselinge keizersnede, uitscheuren tot achter je oren… Je zou er toch bang van worden? Sommige verhalen die je hoort zijn zo vreselijk! Geen paniek, het kan ook anders! Mijn bevalling was bijvoorbeeld fantastisch en ik zou het zo overdoen. De dag erna zelfs, geen probleem. Je hoeft nu niet jaloers te zijn, want ik heb het alleen over de bevalling zelf, niet alles wat daarop volgt ;-).

Hoe je de bevalling ook beleeft, de geboorte van je kind is het allermooiste en meest dierbare moment van je leven. Dit moment, waarop een ander gewoon aan het werk is of zijn boodschappen afrekent, maakt jou in één klap moeder! Dit kleine frutseltje bestaat voor de helft uit jou genen en doet je realiseren dat je nu pas echt weet wat onvoorwaardelijke liefde is. Hoe gaaf is het om een mooie herinnering te hebben aan dit bijzondere moment? Iets wat ook nog perfect past in jou uiteraard, beeldige en stylish inrichting!

Zie hier: The Birth Poster! Op schaal 1:1 wordt er een prachtige print gemaakt waarbij alle geboortedetails worden meegenomen. Vind je het niet prachtig? De print in style naar keuze kost €65 (wereldwijd verzenden voor €10) en is verkrijgbaar via de site van The Birth Poster. Deze gaat zeker op de wensenlijst!

birth-poster