fbpx
Menu
Interieur accessoires / Kraamkado / Posters / Thuis zijn

Beauty van een gepersonaliseerde sterrenbeeld poster

Ben je op zoek naar iets moois voor op de kinderkamer, ga je binnenkort op kraambezoek of zoek je een origineel verjaardagskado? Met deze gepersonaliseerde sterrenbeeld poster geef je een uniek kado!

Personaliseren

Personaliseren is natuurlijk helemaal hot! Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of je kunt het personaliseren met een naam of foto. Hier op de blog zijn daar genoeg voorbeelden van, zoals naampuzzels, houten speelgoed en diverse geboorte posters. Hoewel ik al aardig wat gepersonaliseerde posters ken, viel deze gepersonaliseerde sterrenbeeld poster mij direct op!

Gepersonaliseerde sterrenbeeld poster

Deze poster ziet er te gek uit en kun je zelf aanpassen naar jouw wensen. Het design is strak, licht en kun je vormgeven naar eigen smaak! Om te beginnen voer je de gewenste maat in (21 x 30 cm of 30 x 40 cm) en het sterrenbeeld van je kindje. Vervolgens kun je de kleur van de cirkel kiezen, waarop het sterrenbeeld prachtig naar voren komt in het wit. Mijn persoonlijke favorieten zijn de kleuren okergeel, emerald groen en night blue. Daarop komen de sterrenbeelden mooi uit.

Flexibel

Hierna komen de persoonlijke gegevens, zoals de naam, geboorteplaats, geboortedatum en geboortetijd. De website geeft zelf een preview weer, zodat je kunt zien of alles naar wens is. Onderaan de poster worden er op basis van het sterrenbeeld vier kenmerken toegevoegd. Geloof je hier niet zo in? No worries! Hier kun je ook gewoon eigen tekst invoeren. Ook kun je bijvoorbeeld de geboorteplaats skippen en daar de tweede naam inzetten bijvoorbeeld. Erg flexibel!

Inlijsten

Vanuit de preview kun je rustig bekijken of alles klopt. Wil je de poster helemaal af hebben en klaar om op te hangen? Rijd dan even langs onze grote Zweedse vriend de Ikea, om daar lijst Ribba te halen met passe-partout. Daar past de poster echt prachtig in.

De posters zijn goed geprijsd, want de grote variant van 30 x 40 cm is €17,50 en met de A4 maat kom je op €12,50 uit. Goed te doen voor zo’n uniek en persoonlijk kado! Je kunt ze bestellen en zelf personaliseren bij Print Candy.