fbpx
Menu
Kraamkado / Thuis zijn

10 Kraamkado’s onder de €20

Als er een baby geboren is, dan is dat een bijzonder moment. Nieuw leven blijft iedere keer weer een wonder! Geen idee wat je mee kunt nemen als kado? Ik zette voor jou 10 kraamkado’s onder de €20 op een rij!

Kraamvisite: Tip van Flip

Wij deden het de eerste weken na de geboorte van Sadé erg rustig aan. Sommige mensen die we normaal nooit zien, wilden op dag twee al langskomen, maar we hielden de boot bewust een beetje af. Eerst even zelf bijkomen en wennen aan de nieuwe situatie! Een tip van flip: verstuur niet direct de geboortekaartjes. Dat is voor mensen vaak hét teken om contact op te nemen en een afspraak te maken. Wil je het rustig aandoen, verstuur ze dan gerust pas een paar weken later. Dat werkte hier prima! Oké, we waren daarnaast ook niet zo snel met laten drukken en versturen, ik geef het toe…

Kraamkado’s

Sommige mensen stellen hele lijsten samen met kado’s die ze graag zouden krijgen. Daar voel ik mij persoonlijk niet prettig bij, dus bij ons ging het wat meer ongedwongen. Heb je nog iets nodig? Uuhmmm, een kreukelboekje of een mutsje ofzo? Een kraamkado hoeft ook echt geen vermogen te kosten. Het gaat om het idee en je wilt niet met lege handen aankomen. Gebrek aan inspiratie? Ik ga je helpen!

10 kraamkado’s onder de €20

Behoefte aan een kraamkado idee? Ik ga je helpen! Wist je al dat ik het lijstje is samengesteld uit de shop van PSikhouvanjou? En dat ze daar een super toffe inpak service hebben? Je kunt een gelegenheid kiezen en aan de hand daarvan wordt het kado ingepakt! Het kraamkado bezorgen is ook geen probleem, want als je voor 15:00 besteld, wordt het nog dezelfde dag verzonden!

 1. Hydrofiele doeken van Konges Sløjd – €11,95

  Kraamkado's onder de €20

  Serieus, hiervan heb je NOOIT genoeg! Mijn baby’s spugen zich een ongeluk, dus ze zwerven overal en er komt altijd dat moment dat ze allemaal tegelijkertijd in de wasmand zitten… Totdat je er weer één uit een jaszak of van de achterbank in de auto plukt! Deze zijn van het prachtige Deense merk Konges Sløjd en zijn er in sets van twee in de kleuren grijs en roze.

 2. Nijntje rib geel – €14,95

   

  Kraamkado's onder de €20

  Deze staat ook bij Sadé in de box en is natuurlijk een Nederlands icoon! De rib stof heeft een retro feel en in deze kleur vind ik hem het leukste!

 3. Slab bunny van Liewood (in verschillende kleuren) – €16,95

  Kraamkado's onder de €20 oh yeah baby mama lifestyle blog

  Deze heeft Sadé kado gekregen en het oudroze. Wat is hij toch ontzettend cute! Toen ze hem in het begin droeg leek het wel een cape (hij is aardig lang), maar daardoor is hij juist ideaal! En die lange oren, kunnen ze lekker op knagen ondertussen. Een knaller!

 4. Stapeltoren pastel van Plan Toys – €14,95

  Kraamkado's onder de €20Een stapeltoren is natuurlijk een klassieker, maar in deze uitvoering in het hout en met pastel kleuren is hij nóg mooier!

 5. Twisting cubes van Tender Leaf Toys – €11,95

   

  Een tof speeltje van duurzaam hout: draai aan de vlakken en maak de worm of het hondje compleet. Je kunt ook een fantasiedier maken! Voor iedere boom die ze gebruiken voor het speelgoed, wordt er een nieuwe terug geplant.

 6. Trekfiguur van Djeco – € 12,95

  Kraamkado's onder de €20Zachte kleuren, mooie ronde randen en een tof design! De wielen hebben een rubberen rand, dus je hoeft niet bang te zijn voor herrie of krassen. Een decoratief kado voor die eerste maanden, maar voor je het weet, loopt de kleine ermee weg!

 7. Bad en bijtspeeltje Charly van Petit Monkey – €17,95

  Kraamkado's onder de €20Sadé zit vanaf vrij jonge leeftijd al met van alles in haar mond. Met 5 maanden was daar dan ook haar eerste tandje! Inmiddels is ze nu, twee maanden later, de trotse eigenaresse van twee ondertanden en is bijt-speelgoed haar favoriet! Hier kunnen ze al vanaf jong mee spelen, dus dat is super leuk!

 8. Set van twee bamboe bordjes beer (ook uitbreiding en andere dieren en kleuren verkrijgbaar) van Liewood – €17,95

  Kraamkado's onder de €20Deze mooie bamboe bordjes zijn biologisch afbreekbaar en mogen gewoon in de vaatwasser (niet in de magnetron). Je maakt de set compleet met bekers en kommen. Een mooie eetset waar ze jaren plezier van hebben.

 9. Sensory blocks van Plan Toys – €19,95

  Kraamkado's onder de €20Deze blokken zijn niet alleen mooi, maar ook erg tof om kado te doen… Je kunt er namelijk mee bouwen, maar ieder blokje heeft een eigen verrassing. Soms is dat een geluidje, een spiegeltje of een kaleidoscoop! De kleine schatjes kunnen op ontdekkingstocht!

 10. Nesting Dolls / Baboushka / Matroushka van Petit Monkey – €19,95

  Kraamkado's onder de €20Ook erg leuk is een kado voor op het kamertje. Deze toffe ‘dripping’ nesting dolls zijn erg decoratief en staan erg leuk op een kinderkamer, om later mee gespeeld te worden. De kleintjes maken zo kennis met het concept groter-kleiner. Zijn het geen beauties?

Jouw favoriete kraamkado?

Nou, wat vond je van die lijstje met kraamkado’s onder de €20? Voor ieder wat wils, of je nu iets zoekt voor de kinderkamer, een knuffel, iets om mee te spelen of liever iets om de kleine mee te verzorgen. Wst is het leukste kraamkado wat jij ooit kreeg? Ik ben erg benieuwd!

Ppppsssstttt! Ben je zwanger, net moeder geworden of is dit het geval bij iemand in je nabije omgeving? Houdt dan de blog in de gaten, want WIE WEET hebben we later deze week wel een leuke give-away! Wordt vervolgd…

Meer inspiratie voor kraamkado’s? Je vindt het op de blog!