fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

Originele grote posters voor op de kinderkamer

De kinderkamer blijft vaak de leukste plek van het huis. Hier blijven we allemaal een beetje kind! Je kunt de kamer met gemak en tegen een klein prijsje een frisse en nieuwe look geven door het vervangen van de posters! Ik vond originele grote posters voor op de kinderkamer die daar perfect voor zijn!

De kinderkamer

De kinderkamer: een ruimte die vaak de leukste in het huis is, want daar kan en mag alles. Nét even wat meer kleur, gekke objecten en mooie bijpassende accessoires. Misschien heb je daar wel een schommel hangen of een bijzonder vloerkleed waarop gespeeld kan worden. Vaak hangen hier ook leuke posters! Deze kunnen een kamer net even wat meer sfeer meegeven.

Petit Monkey

Petit Monkey is het eigen merk van de mooie Nederlandse webshop PSikhouvanjou. Onder dit merk hebben ze onder andere mooi kinderservies, decoratieve nesting dolls, leuke kinderspellen en stijlvol houten speelgoed. Ook zitten er in het assortiment dus ontzettend leuke posters, die ik je hier laat zien!

Originele grote posters voor op de kinderkamer

Vaak werken ze bij Petit Monkey samen met een bijzondere illustrator om de producten extra speciaal te maken. Denk bijvoorbeeld in het geval van deze posters aan Suzy Ultman, Aless Baylis, Marta Abad Blay, Studio Makii en Rebecca Jones. Zo bieden ze verschillende stijlen aan, die toch allemaal perfect binnen het frisse en lichte karakter passen van het merk!

Welke kies jij?

Heb jij thuis een kleine Freek Vonk, die het liefste op avontuur de jungle ingaat? Dan zijn vast de jungle dierenposters favoriet! Is jouw kleine aap druk met het leren van de letters of zijn of haar naam? Dan is één van de toffe alfabet posters misschien de juiste keuze. Ook zee dieren en zwart-witte dieren komen aan bod, maar misschien gaat jouw kleine wel helemaal voor de ‘hello’ poes of beer! Dan zijn er ook nog de lama en de beer als grappige karakters en uiteraard vind je nog veel meer leuks bij PSikhouvanjou in de shop!

Je scoort al te gekke originele en grote posters voor op de kinderkamer vanaf €14,95!