fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Top 5 mooiste nesting dolls

Decoratief voor op de kinderkamer en leuk om mee te spelen. Dan kom je al snel uit bij die leuke en mooie nesting dolls!

Nesting dolls

Babushka poppen, matrushka poppen of nesting dolls? Surprise! Het komt allemaal op hetzelfde neer. Een set houten poppen van groot naar klein die je in elkaar kunt opbergen. De poppen zijn hol en horizontaal doorgesneden, zodat je ze in elkaar kunt puzzelen. Een leuke bezigheid voor peuters!

Decoratie voor de kinderkamer

Tegenwoordig heb je allang niet meer alleen die standaard, vaak rode vrouwen popjes, beschilderd met bloemen die allemaal hetzelfde zijn. Er zijn ontzettend veel nesting dolls op de markt met een te gek design! Waarvan iedere afmeting een ander ontwerp heeft! Verschillende popjes, waar je dus ook los mee kunt spelen en die je naast elkaar uit kunt stallen.

Ik zocht voor jullie de 5 mooiste nesting dolls op!

Top 5 nesting dolls

top 5 mooiste nesting dolls oh yeah baby
1. Petit Monkey set Fleur & Friends – €19,95

Deze 5 schattige popjes zijn ontworpen in samenwerking met Suzy Ultman en met de hand beschilderd. Petit Monkey is het eigen merk van de Nederlandse webshop PSikhouvanjou. Alles van dit merk heeft een prachtig design, zo ook deze nesting dolls!

top 5 mooiste nesting dolls oh yeah baby

2. Petit Monkey set in the woods – €19,95

Deze mooie matroesjka’s zijn ook van Petit Monkey, maar deze keer in samenwerking met Helen Dardik. Nog een illustrator met een prachtig design! Deze kennen jullie misschien van het te gekke servies, posters en spelletjes die ook verkrijgbaar zijn bij PSikhouvanjou.

top 5 mooiste nesting dolls oh yeah baby

3. Petit Monkey set prinsessen – €19,95

Nog een mooie samenwerking van Petit Monkey is met Becky van Sketch Inc. De bekende houten poppen van Sketch Inc heb je vast eerder op de blog voorbij zien komen. Perfect voor een meisje-meisje zijn deze prinsessen babushka’s! Speel je eigen sprookje na met al deze prinsessen of stal ze uit in je slaapkamertje!

top 5 mooiste nesting dolls oh yeah baby

4. Petit Monkey set zwart wit – €19,95

Ben je een monochrome, zwart-wit liefhebber? Dan staan deze nesting dolls vast al op je wishlist of in huis te pronken! Mooie grafische figuren en lieve toetjes, ook met de hand beschilderd.

top 5 mooiste nesting dolls oh yeah baby

5. Ingela P Arrhenius set – €25,95

Ook de illustrator Ingela P Arrhenius heeft een te gekke set nesting dolls op haar naam staan. Deze zijn verkrijgbaar bij de Belgische webshop Kidsdinge. Jullie kennen Ingela misschien van haar mooie muziekblikken en boekjes?

Voor mij zijn dit de 5 mooiste sets nestings dolls die er nu verkrijgbaar zijn! Heb jij zelf een andere set staan, die er echt tussen zou moeten staan? Laat hem dan gerust zien door een foto te plaatsen als reactie op de blog of op Facebook! Ik ben erg benieuwd!