fbpx
Menu
Schoenen / Style

Mooie leren sandalen voor moeder en kind

HOERA! Het is lekker weer in Nederland! Van schrik duik ik in mijn kast en kom ik erachter dat ik echt geen leuke sandaaltjes heb… Ik spotte dit leuke merk met mooie leren sandalen voor moeder en kind!

Sandaaltjes weer!

Het is weer de juiste temperatuur voor sandaaltjes! Laat die tenen maar wiebelen in de buitenlucht! Gooi er een fris nagellakje tegenaan! Smeer die blote kakken in met een goede crème! Er kan weer getrippeld worden :-). Hoe lekker is dat? Echt een kadootje! Alleen is de vraag: heb je nog goede en leuke sandaaltjes liggen of ben je toe aan een nieuw paar?

Leren sandalen voor moeder en kind

Ik spotte deze super leuke leren sandalen en dacht in eerste instantie dat ze alleen voor kinderen waren… Totdat ik erachter kwam dat ze tot en met maat 39 verkrijgbaar zijn! Is dat even leuk? Oké, voor mij niet. Ik val net buiten de boot met mijn schuit maat 40. Ik leef op grote voet met mijn lengte van 1.80 meter ;-). De meeste mama’s passen denk ik wel in de maatjes tot en met maat 39, dus dan kun je bij je bestelling van een paar voor je zoon of dochter gelijk een paar voor jezelf kopen! Ze zijn er al vanaf maat 20, dus echt ukkie-maat!

Leren sandalen met de hand gemaakt

Deze vrolijke stappers zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. De ontwerpster startte in 2008 met haar mooie merk Theluto. Alexandra Caille is geboren in Frankrijk, maar heeft ook in Griekenland en op Mauritius gewoond. Deze invloeden zijn terug te vinden in haar mooie ontwerpen.

Nieuwe sandalen please!

Deze mooie schoentjes zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse toffe webshop Pomme de Jus en zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Mijn favoriete model is in drie vrolijke kleuren beschikbaar: donker en diep blauw, happy yellow en fresh mint! Ze kosten €55,00 en zijn natuurlijk te gek voor moeder en kind! Welke is jouw favoriet?