fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Strakke kindermeubels voor kleine architecten

Ben je de standaard kindersetjes een beetje zat? Ben je gek op strakke kindermeubels en heb je een zwak voor design meubilair voor de kinderen? Lees dan vooral verder!

 Design meubels voor kinderen

Je kunt natuurlijk zomaar een kindersetje van een groot Zweeds warenhuis in een hoek neerknallen. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar het is wel extra leuk om eens iets anders moois voorbij te zien komen. Deze te gekke nieuwe lijn bijvoorbeeld, die prachtig staat in menig interieur!

Ferm Living

Er is een nieuwe lijn op de markt van één van mijn favoriete Scandinavische merken: Ferm Living. Eerder zagen jullie bijvoorbeeld al de half moon opbergmand en mister snake voor Otis voorbij komen op de blog. Deze komen ook uit de koker van designer Trine Andersen, die minimalistisch en speels design perfect weet te vertalen naar producten voor kinderen.

Little architect: strakke kindermeubels

Deze nieuwste lijn luistert naar de naam Little Architect. Speciaal voor de kleine ontwerpers die ook aan mooi kindermeubilair willen zitten. Er zijn vijf producten, ieder uitgevoerd in vijf mooie kleuren, die onderling perfect te combineren zijn. Een bureau voor huiswerk of knutsels, waar je ook een stoeltje bij kunt krijgen. Ook kun je kiezen voor een tafel met bankje, waaraan je heerlijk je fruit kunt eten of een boekje kunt lezen. De lijn zou niet compleet zijn zonder opbergbakje. Perfect voor stiften, lineaal en je sjablonen om de mooiste ontwerpen mee te maken!

Design in kleur!

De strakke kindermeubels zijn allemaal slank en hoekig met afgeronde topbladen, zoals van het bureau of het bankje. Ze hebben gekozen voor de prachtige kleurencombinatie van donker groen, donker blauw, bordeaux rood, roze en grijs. Deze kleuren staan te gek als ze met elkaar gecombineerd worden!

Verkrijgbaar

Vindt jij alle meubels in één kleur mooier of mag de combinatie wel wat meer gewaagd? Alles is mogelijk! De complete Little Architect lijn van Ferm Living is verkrijgbaar bij MisterDesign. Een stoel kost je €119 en een bureau of tafel €249. Prachtige kindermeubels van hoge kwaliteit die lang meegaan!