fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Mooi houten speelgoed

Ik kom regelmatig unieke of bijzondere dingen tegen en dit mooie houten speelgoed is daar een goed voorbeeld van! Ik werd gelijk enthousiast en dit is zoiets wat je per ongeluk in een vlaag van verstandsverbijstering opeens besteld hebt!

Mister Sun and Friends

Even voorstellen: Mister Sun and Friends is een set van acht met de hand beschilderde, decoratieve houten poppetjes, waar je (vooruit) ook mee kunt spelen. Suzy Ultman is verantwoordelijk voor het prachtige design en de vrolijke kleuren. De verschillende karakters spreken erg tot de verbeelding. Wat dacht je bijvoorbeeld van een blonde chique dame met een suikerspin op haar hoofd? Een matroos in een bootje of een kindje wat verkleed is als pandabeer? Een aardbei, paddestoel of een blij meisje met een pittig knotje? Ieder karakter is even leuk en aandoenlijk.

houten speelgoed petit monkey

Decoratief en inspirerend

Jullie zien zelf natuurlijk gelijk wel hoe leuk deze poppetjes op de kinderkamer of in de speelhoek zouden staan. Naast decoratief kan er natuurlijk ook mee gespeeld worden! Deze leuke karakters kun je met veel ander speelgoed combineren en doordat de set uit acht figuren bestaat kunnen er ook hele rollenspellen mee gespeeld worden.

Wakker en slapen

De voor- en achterkant zijn beide anders beschilderd, namelijk met de oogjes open en de oogjes dicht. Of je kind ervan gaat slapen, dat durf ik niet te zeggen, maar het concept dag en nacht, wakker en slapen kun je hiermee zeker goed uitleggen!

mr_sun_friends_wf1_web_1

Kado tip

Dit mooi houten speelgoed is een duurzaam kado voor je kleintje, voor een zwangere vriendin of een jarig kindje! Origineel en design verantwoord speelgoed, waarmee je zeker bonuspunten scoort. Zet het neer of laat ze ermee spelen, aantrekkelijk is het in ieder geval voor kinderen (en volwassenen)!

Mr Sun and Friends is van het merk Petit Monkey en is verkrijgbaar bij PSikhouvanjou voor €24,95 .