fbpx
Menu
Mama zijn / Zwanger - Bevallen

Toch een zwangerschap? Mama, je hebt mijn zusje in je buik!

Waar ik jullie eerder al vertelde over alle tekenen uit het universum dat het nu wel echt tijd was voor een tweede kindje, lijkt het misschien toch ergens op gebaseerd te zijn… Is er toch een zwangerschap gaande?

Otis de toekomst voorspeller?

Otis begon met opmerkingen als: Mama, je hebt mijn zusje in je buik. Erom heen belde mijn vriendin mij op, omdat ze het gevoel had dat ik zwanger was en ook de leiding op de opvang had dat vermoeden, omdat Otis maar over baby’s bleef praten. Ik was dan wel voor kerst gestopt met de pil, maar dat je dan direct allemaal dit soort opmerkingen krijgt blijft wat vreemd. Toen mijn ongesteldheid uitbleef werd het toch tijd voor een zwangerschapstest…

zwangerschap

Een zwangerschap!

Eind januari, na wat dagen uitstellen vonden we het toch maar eens tijd worden om een test te doen. Uiteraard verwacht je toch echt niet dat het de eerste de beste keer direct raak is. Toch bleek niets minder waar en verschenen daar binnen de vijf minuten wachttijd duidelijk twee dikke blauwe lijntjes! Huh? En nu? Uiteraard waren we super blij! Meneertje had toch gelijk! Nou ja, deels dan.

Geslacht

Of het namelijk echt een zusje wordt, dat weten we natuurlijk nog niet. We zouden een extra echo kunnen nemen, maar op dit moment vinden we dat niet nodig. Na de eerste spannende periode hebben we een positieve eerste echo achter de rug én een positieve uitslag van de Nipt test! Hier gaan wij dus lekker van genieten en we laten alles lekker doorgroeien!

zwangerschap

Droom die uitkomt!

We gaan dus van een gezin van drie, naar een gezin van vier. Ik vind dat natuurlijk fantastisch, want wellicht hebben jullie ooit de blog gelezen over mijn enig kind syndroom? Zelf ben ik enig kind en heb ik jaren om broertjes en zusjes gevraagd. Uiteraard wilde ik Otis altijd graag geven wat ik zelf graag gewild had. Op het moment dat Otis zijn vader en ik uit elkaar gingen, werd dat plaatje van een ‘groot’ gezin ook direct blurry…. Toen had ik natuurlijk nooit kunnen denken dat ik mijn huidige liefde tegen het lijf zou lopen en dat ik nog meer kindjes zou krijgen! Toch echt wel een droom die uitkomt!

Er komt een baby!

Nu vertel ik jullie dus het grote nieuws! Er komt een baby aan in het tweede deel van september! Ik geniet heerlijk van de zwangerschap en ik zal jullie nu het ‘out in the open’ is natuurlijk op de hoogte houden en meer gaan schrijven over zwanger-gerelateerde onderwerpen. Waarom wij bijvoorbeeld voor de Nipt test gekozen hebben en hoe het is om na je 35ste te stoppen met de pil. Mocht je vragen hebben of ideeën voor toekomstige onderwetpen waar je graag over zou lezen bij mij op de blog, let me know!

Meer zwangerschap of bevallen lezen op OH yeah baby? Je leest het hier!