fbpx
Menu
Kleding / Style

Sea you in Tokio met Sproet and Sprout!

Één van onze favoriete merken van Nederlandse bodem heeft weer een te gekke collectie voor deze zomer: Sea you in Tokio! Sproet and Sprout heeft prachtige prints in een toffe kleurencombinatie voor ons in petto en die zal ik je in deze blog laten zien!

sproet and sprout

Sea you in Tokio

Voor deze collectie hebben ze uitgekeken over de Japanse zee, waar de kwallen sierlijk met hun lange tentakels dansjes doen op het ritme van de golven. De kogelvissen blazen zich op tot grote ballonnen als ze schrikken van een boot die langsvaart. Een pijlstaartrog komt boven water een kijkje nemen wat er gaande is, om vervolgens weer verder te zwemmen. De zee is een inspiratiebron, vol avontuur en ontdekkingen.

sproet and sprout

Sproet and Sprout

De unieke eigenschappen van kinderen staan centraal voor dit merk. De kenmerken, die een kind uniek maken, net als de handgetekende prints in hun kleding. Een spleetje tussen de tanden, vrolijke zomersproetjes en een gekke kruin op het koppie maken het perfect! Dit merk brengt leven in de brouwerij met ruimte voor de perfecte imperfecties die tot de verbeelding spreken.

sproet and sprout

Zomercollectie

Deze zomercollectie staat weer bol van de te gekke items en mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de kwallenprint én natuurlijk de caramel kleurige kogelvissen print! Heb je dat badpakje ervan gezien? Liefde op het eerste gezicht! Stoere golven, schattige jurkjes en manse shorts zijn er in overvloed. Je kunt bijna niet kiezen! Mooie jumpsuits, zachte stoffen en toffe leggings met ‘Oh crab!’ erop! Alles is onderling heerlijk te combineren met het marine blauw, caramel bruin, wit en zwart en met die leuke prints kom je een heel eind deze zomer!

sproet and sprout

Laat de zomer maar komen!

Heb jij je oog ergens op laten vallen? Dan kun je je items shoppen in de Sproet and Sprout webshop, waarbij ze je bestelling binnen twee werkdagen verzenden. Wist je dat ze ook toffe items hebben om te twinnen (ook swimwear)? Je kunt er ook terecht voor tof beddengoed in dezelfde prints!

sproet and sprout