fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Wat doe jij met je favoriete foto’s?

Ik ben nooit echt goed geweest in fotoboeken maken. Niet dat ik het niet leuk vind, maar het kost aardig wat uitzoekwerk en dan moet het nog geüpload worden, waarbij je altijd wel weer wat errors tegenkomt. Zo moet ik ook bekennen dat mijn Otis van vier jaar nog geen fotoboek heeft (op degene van zijn eerste verjaardag na dan). Wat doe jij met je favoriete foto’s?

Foto’s afdrukken

In mijn eerste eigen huisje had ik in de keuken een wand met allemaal fotolijstjes. Deze zaten vol met mijn favoriete foto’s en dit was ook een plek waar iedereen graag stond te kijken. Zoveel herinneringen en vriendschappen op één plek bij elkaar! Ook had ik een grote foto van mijn groep vriendinnen op canvas in de woonkamer hangen. In deze levensfase zal het sneller een foto van het gezin zijn, maar bij een online drukker heb je vele mogelijkheden!

online drukker

Favoriete foto’s

Tegenwoordig kun je zelfs een foto op behang laten drukken, maar ook kun je kiezen voor de meer reguliere opties, zoals canvas, hout, aluminium of plexiglas. Ook kun je een poster laten drukken voor in de tuin van jullie favoriete vakantie kiekje! Zo ben je direct weer in die heerlijke vakantiestemming! Wat ik ook regelmatig doe is een leuke foto laten drukken als kaart. Toen Otis bijvoorbeeld vier jaar oud werd, deelden we deze kaarten uit op de opvang bij zijn traktatie met een leuk gedichtje achterop. Deze wilde ik per sé met de hand schrijven, maar achteraf had laten drukken wel slimmer geweest… Je bent eigenwijs of niet!

Goed voornemen

Ik heb mij voorgenomen dat het dit jaar gaat gebeuren. Er komt weer een plek in huis, bij de eettafel dit keer, waar we de leukste herinneringen ophangen. Met een fotograaf als vriend is er natuurlijk zat om uit te kiezen, wat het gelijk ook weer lastig maakt. Ook krijgt mijn Otis dit jaar een echt fotoboek, van baby tot vier jaar oud. Hier moet ik echt even voor gaan zitten, want als je eenmaal begint met oude foto’s kijken…

De plannen zijn er. Nu de uitvoering nog! Zijn jullie goed ‘bij’ met de favoriete foto’s van de kinderen?

Visuals: Shutterstock

online drukker