fbpx
Menu
Aan tafel / Mama zijn

Prachtige eetsets van Pax & Hart!

Ik ben dus gek op de stijl van Pax & Hart! De posters kende ik, maar deze eetsets nog niet… Als je dus ook fan bent van deze stijlvolle, sierlijke, licht dromerige sfeer, dan MOET je deze eetsets van Pax & Hart echt even zien!

pax & hart

Eetsets voor kinderen

Mijn kast met eetsets voor Otis is eerlijk gezegd een chaos. Ik vind zoveel verschillende stijlen leuk, dat het echt een allegaartje is. Nijntje, Fiep Westendorp, Buddy & Bear, steen, melamine, bamboe, ik heb het allemaal. Dat is stiekem helemaal niet erg, want aan tafel gebruiken we toch maar één set tegelijk… Op dit moment nog wel ja! Er is in ieder geval zat leuks.

pax & hart

Eetsets van Pax & Hart

Naast de posters zijn er dus nu ook prachtige eetsets verkrijgbaar! De stijl is super! Stoere tijgers, snoezige konijnen, sterren, regenbogen en wolkjes waaruit het confetti regent. Een sprookjeswereld waarin alles mogelijk is. Misschien zelfs wel je bordje leeg eten ;-). Dit is een samenwerking tussen Pax & Hart en Lapin and Me. De tweede ken je waarschijnlijk van de coole nachtlampjes, de baby bunnies.

pax & hart

Eten: bij sommige een feest en bij anderen een drama

Sommige kinderen zijn nu eenmaal makkelijke eters. Otis heeft mijn genen, dus dat betekent dat het niet zo soepel gaat. Broodjes en fruit zijn geen probleem. Alleen ‘normaal’ avondeten met groenten, dat is een toestand. Soms een omelet, wat komkommer, maar erg veel verder kom ik niet. Ook al hoor ik dat hij ergens anders sperzieboontjes eet, als ik exact hetzelfde voor zijn neus zet, dan eet hij het niet.

pax & hart

De genen van mama

Gelukkig weet ik dat alles vaak goed komt. Ik at vroeger bijna niks en lust nu alles. Ook ben ik niet in de goot terecht gekomen omdat ik bijna geen groente at en 1.80 meter ben geworden op Yokidrink. Ook al maak ik mij soms zorgen over zijn ontwikkeling qua vitamines die hij binnen krijgt, zelf heb ik ook een goede opleiding gedaan en heeft het mijn hersens niet aangetast. Ik kan mij dus druk maken en er iedere avond een drama van maken, maar dat kan ik ook niet doen ;-).

pax & hart

Ik dwaal af… Deze schattige eetsets zijn verkrijgbaar bij de webshop De Kleine Zebra vanaf €12,95 voor een setje van een bord en een beker en €18,95 voor een set met een bordje, een beker en een schaaltje. Deze sets zijn natuurlijk ook een super leuk kraamkado!

Meer tips voor leuke eetsets, bakjes of bordjes? Check dan de blog!