fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Spelen en kindermeubel in één van MUtable

Er zijn ontzettend veel leuke sets kindermeubilair in omloop. De ene heeft een fantastisch design en de ander daar kun je weer gelijk aan krijten. Kindermeubels zijn allang niet saai meer! Dit mooie merk brengt dit naar een hoger niveau door het spelen en kindermeubel in één product te combineren!

Spelen en kindermeubel in één

Dit is geen gewone kindertafel met stoeltjes. Hierbij heb je gelijk een goede speelbasis in huis! Dit kindermeubel integreert namelijk spelen in zijn design! Naast het feit dat deze kinderset er fantastisch uitziet met zijn hout en zachte kleuren, kun je er nog veel meer mee. Het middelste stuk, of tafelblad is namelijk een whiteboard! Door aan het bekertje te draaien wat onder het tafelblad hangt, kom je bij de stiften terecht. Draai of wissel de middenplaat om voor een krijtbord!

Tekenen, krijten, Duplo en Lego

Je kunt aan de MUtable niet alleen tekenen of krijten, maar ook je Lego of Duplo heeft een mooi plekje! Wissel het blad om voor een Duplo of Lego ondergrond en je kindje heeft een mooie speeltafel. Door het middenstukje eruit te halen en een speelgoedzak eronder te hangen, ruim je ook nog gemakkelijk alles op als je bent uitgespeeld.

Plattegronden en puzzel

Als je denkt dat je er dan bent, dan heb je het mis! Er zitten ook middenstukken bij met mooie plattegronden, waarop je perfect met je auto’s kunt spelen en de weg kunt volgen. Ben je meer bezig met blokken en poppetjes? Dan is daar ook een mooi landschap voor! Ook zit er zelfs een puzzel bij voor je kleine om op te lossen.

Zeven speelmogelijkheden

Als je goed hebt opgelet, dan weet je dat er zeven speelmogelijkheden zijn die bij deze coole set worden bijgeleverd. Dan hebben we het nog niet eens over het eigen boekje of knutsel die je aan deze kindermeubels kunt maken. De designers van MUtable hebben nog veel meer moois op de planning staan, met een garage, poppenhuis en een kasteel.

Kickstarter

Er is alleen nog één kleinigheidje… Dit te gekke speelmeubel is nog niet in productie. Ze staan live op Kickstarter en als ik de reacties zo zie, dan wordt het geen enkel probleem om hun target te halen. Ze starten al vanaf €119,00, een tof kado voor een verjaardag waar ze veel plezier aan zullen beleven! Hij is trouwens verkrijgbaar in verschillende kleuren én de set is verstelbaar naar verschillende hoogtes, zodat je er extra lang plezier van kunt hebben!

Je kunt de ontwikkelingen omtrent de MUtable, spelen en kindermeubel in één volgen op hun Facebook pagina.