fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Multifunctioneel krijt bureau voor kids

Je hebt een groot bord of misschien wel een muursticker (of een stoep 😉 ) om op te krijten en een bureau om aan te rommelen. Nu is er van Plan Toys ook een krijt bureau, waarbij je dus twee in één hebt!

Plan Toys

Dit is een super mooi speelgoedmerk waar ik groot fan van ben. Plan Toys wil een positieve bijdrage leveren aan de wereld, in de vorm van sustainable play. Dit houdt in dat hun speelgoed de creativiteit stimuleert en kinderen dichter bij de natuur brengt. Dit betekent dat de materialen natuurlijk en duurzaam zijn en dat ze op een verantwoorde manier produceren.

krijt bureau plan toys

Houten speelgoed

Naast gewoon ‘houten speelgoed’, maakt Plan Toys bewust keuzes voor het ontwikkelen van speelgoed, gericht op verschillende leeftijds categoriën, in combinatie met de verschillende stadia van ontwikkeling. Je kunt dus speelgoed vinden wat bijvoorbeeld de motoriek stimuleert, maar ook iets wat bijdraagt aan de emotionele of intellectuele ontwikkeling van het kind.

Krijt bureau

Zo zit er ook dit mooie krijt bureau in de collectie. Leuk voor actieve peuters, die wel eens een boekje willen lezen of willen kleuren. Ik krijg vaak genoeg ‘KLEUR’ naar mijn hoofd, waarop ik braaf de kast in duik om er van alles uit te plukken met grote zeilen en schorten zodat mijn kind als een wilde Picasso tekeer kan gaan met krijt of verf. Bij dit bureau ben je snel klaar, want het tafelblad is afgewerkt met krijtverf. Onder het tafelblad zitten twee compartimenten, waarin je lekker de krijtjes en kleurtjes op kunt bergen, dus eigenlijk kunnen ze zelf hun gang gaan. Houd wel je muren in de gaten, tip van de ervaringsdeskundige… 😉

krijt bureau plan toys

Details

Het bureau is gemaakt van hout uit latexbomen die geen latex meer geven. Het hout is vermalen en gebogen, waardoor het deze mooie vorm en uitstraling heeft. Geen nood, dit merk plaatst weer bomen en planten ervoor terug. De afmeting van het bureau is 52 cm breed bij 44 cm diep en 49 cm hoog. Het stoeltje heeft een zithoogte van 22 cm. De set is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou voor €149,95. Hiervoor heb je hem de volgende dag in huis!

Pic credits: Plan Toys en Hoeked (ook hier verkrijgbaar).