fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Het mooiste kinderbureau aller tijden

Dit merk…zucht…. Ze maken ontzettend mooie producten en als je van deze stijl houdt, geloof me, dan wil je alles wel thuis hebben staan! Vandaag laat ik jullie het mooiste kinderbureau aller tijden zien.

Rafa Kids

Dit te gekke merk is gestart door twee architecten. Een koppel waarbij de vrouw de esthetische kant van de ontwerpen voor haar rekening neemt en haar man de technische kant. Deze combinatie werkt perfect, want hun designs zijn stuk voor stuk fan-tas-tisch!

Kids first!

Hun ontwerpen hebben uiteraard altijd kinderen als uitgangspunt en hun twee zonen helpen hier uiteraard graag bij. Een hoge kwaliteit en een prachtig design, gecombineerd in één product. Slimme met voor ons ‘oh ja, dat had ik zelf ook kunnen bedenken’ -oplossingen.

Mooiste kinderbureau

Waarom ik dit het mooiste kinderbureau vind? Kijk eens even goed naar die strakke lijnen. Het bureau heet de ‘K-desk’. Zoals je ziet in de vorm van de letter, jawel, K! Het bureau heeft een compartiment, wat tevoorschijn komt als je het optilt. Ideaal voor rommelaars (like myself), die eigenlijk nooit een leeg bureau hebben. Zo kun je aan het bureau aan de slag met tekeningen, huiswerk, knutsels, of als hij leeg staat een bloggende moeder. Ben je klaar? Kleppie dicht en alles is aan kant. Zo is opruimen zo erg nog niet toch?

Door de openstaande klep heb je gelijk een gezellige werkplek, want aan de binnenkant kun je leuke foto’s ophangen of een mini moodboardje maken van waar je mee bezig bent. Of je hangt de kaartjes op die je gekregen hebt met de post. Ik denk niet dat je stijlvoller dan dit je huiswerk kunt maken!

Rafa Collectie

Strak en minimalistisch design in mooie materialen. Naast het kinderbureau, hebben ze namelijk ook prachtige bedden voor peuters en tieners! Een te gek stapelbed, wat je weer met de andere bedden kunt combineren, in het geval van meerdere kids op één kamer. Ook zijn er toffe krukjes, bankjes en wandplanken in verschillende vormen verkrijgbaar.

Mijn kinderbureau crush is niet goedkoop. Die zag je misschien al aankomen. Het blijft design en geloof het of niet, de dingen die ik het aller mooiste vind, die zijn ook altijd het aller duurste. Voor mij blijft het voorlopig dus bij dromen, maar heb je echt geen idee wat je met je geld moet? Klik dan gerust op de link om erachter te komen wat deze beauty eigenlijk kost. Hij is verkrijgbaar bij Tom en Lilly, gespecialiseerd in mooi en bijzonder kindermeubilair.

Het bureau is verkrijgbaar in het naturel hout, white wash, wit en zwart. In combinatie met de kruk die je erbij kunt combineren krijg je korting. HOERA!