fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Webshop Tip: Lovely Little One!

Emmy wilde al jaren voor zichzelf beginnen. In haar hoofd heeft ze al een lunchroom en een theehuis gehad, een wandelaarscafé opgezet en uiteraard meerdere zeer succesvolle webshops draaiende gehouden. In de werkelijkheid had ze een webshop in fairtrade artikelen, met de insteek om iets veiligs te hebben naast haar werk en om zo ondernemerservaring op te doen. Dit liep compleet uit de hand toen ze met fairtrade kerstpakketten startte, haar hele huis vol stond met dozen en de woning meer weg had van iemand met verzamelziekte. Hier haalde ze geen voldoening uit, de passie ontbrak. Met een goede les en mooie ervaring rijker kwam de kinderwens met als bekroning een prachtige dochter: Roos! Haar eerste jaar als moeder bleef Emmy thuis en met zo’n voorbeeldig kind dat onwijs veel slaapt (ja, ze bestaan!) had ze alle tijd en begon het ondernemerschap weer te kriebelen.

Tijdens haar zwangerschap had ze uren, dagen, maandenlang op de computer de leukste spullen van de leukste merken bij elkaar gezocht voor de babykamer en daar wilde ze nu iets mee gaan doen. Ondanks dat er al 101 leuke baby- en kidswebshops bestaan besloot ze er toch voor te gaan. Dit keer wel met een passie, dus dat is al een grote stap voorwaarts! Het resultaat is te gek: Lovely Little One heeft een breed assortiment met een mooie combinatie van bekendere merken zoals Done by Deer, Esthex en Noodoll en minder bekende merken. Hebben jullie al eens gehoord van Studio Inktvis, The Wall Collective en Huxbaby? Het zijn allemaal items van een mooie kwaliteit die Emmy zelf ook zou kopen. Gelukkig delen velen haar smaak, including myself ;-). Speciaal voor jullie mijn favorieten op een rij!

lovely-little-one-collage

3. Modern Burlap XL hydrofieldoek driehoek – 120 cm x 120 cm – €22,95
4. CarlijnQ muurstickers polkadot – 88 stuks van 1,5 cm breed – €14,95
5. The Wall Collective nachtlampje wolk – 23,5 x 15 cm – €31,95
6. Esthex rugzak – €39,50
7. Huxbaby t-shirt plus – €28,95
8. The Wall Collective wandhaken – diverse vormen en kleuren – €13,50
9. Done by Deer bestekset – diverse kleuren en prints – €7,95
10. Neue Freunde ontbijtset – rood, groen, blauw, geel – €29,95
11. Noodoll wolkenkussen M of XL – in wit, grijs en zwart – €28,95 of €54,95
12. Noodoll riceroar tabletcase – €34,95
13. Studio Inktvis poster konijn – 29,7 cm x 42 cm – €12,95
14. Modern Burlap grote dubbelzijdige deken – 130 cm x 150 cm – €67,50

Disclaimer: deze blogpost is met liefde gemaakt vanuit een samenwerking met Lovely Little One, wat betekent dat ik hierdoor mijn kind biologisch voedsel kan voorschotelen (wat hij vervolgens toch niet opeet).