fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Mádara: natuurlijke verzorging voor je kindje!

Natuurlijke ingrediënten zijn erg belangrijk, omdat je huid alles opneemt en moet verwerken. Met Mádara, natuurlijk verzorging voor je kindje, zit je zeker goed!

Mádara: natuurlijke verzorging voor je kindje

Al eerder schreef ik over de organic skincare van Mádara, speciaal voor je kindje. Nu is daar een nieuw product aan toegevoegd voor de droge en zeer gevoelige babyhuid: cloudberry & oat hydrating lotion. Deze heerlijke lotion bevat extracten uit gele braambes en intensief voedende havermout melk, perfect voor hydrateren na het badje. Het is goed smeerbaar en wordt snel opgenomen door de huid. De geur is heerlijk zacht en de lotion vormt een beschermend laagje over de huid. Hierdoor houdt de tere babyhuid de natuurlijke oliën beter vast, waardoor irritatie en uitdroging verleden tijd is.

Cloudberry & oat hydrating lotion

Mijn Otis was een gewillig proefkonijn. Hij vindt het tegenwoordig heerlijk om in bad te gaan en na het afdrogen smeer ik hem standaard goed in met natuurlijke producten. Zo komt hij heerlijk tot rust na een dag met veel indrukken. We waren al fan van de volle cocoa & plum creamy oil en mochten nu de cloudberry & oat hydrating lotion proberen. De lotion smeert gemakkelijk, waardoor je snel klaar bent. Mijn drukke baasje heeft natuurlijk altijd wel iets te doen ;-). Het ruikt heerlijk en trekt snel in, waardoor hij makkelijk zijn pyama inschiet en fris en fruitig zijn bedje in rolt. Een mooi en fijn product met als belangrijke factor de natuurlijke ingrediënten, dus veilig voor mijn kleine grote liefde.

Mádara voor baby en kind

Dit is product nummer vier wat is toegevoegd aan de lijn die speciaal voor baby’s en kinderen is ontwikkeld. Naast deze hydraterende lotion is er ook een milde wasgel, lekkere shampoo en voedende crème olie. Madara werkt alleen met natuurlijke ingrediënten, wat erg belangrijk is. De huid neemt namelijk gemakkelijk alles op en dus ook chemicaliën en andere onnatuurlijke ingrediënten. Waarom zou je schadelijke stoffen willen gebruiken bij je kleine als het niet nodig is?

Mádara voor volwassenen

Hoewel deze producten natuurlijk speciaal zijn ontwikkeld voor de tere baby- en kinderhuid, betekent dit natuurlijk niet dat het niet geschikt zou zijn voor volwassenen. Alles wat goed is voor je kindje is namelijk ook goed voor jezelf. Jij verdient dezelfde natuurlijke verzorging als je kindje en gelukkig heeft Mádara ook aan jou gedacht…

Natuurlijke verzorging voor het hele gezin

Ze hebben prachtige producten speciaal voor het gezicht, lichaam, anti-age en haarverzorging. Ook jij kunt dus met mooie en natuurlijke producten jezelf tip top verzorgen. Ik heb enkele crèmes uitgeprobeerd en ze zijn echt heel erg lekker. Ze smeren goed uit, zijn heerlijk zacht en hebben een natuurlijke geur.

Alles van Mádara, natuurlijke verzorging voor je kindje én jezelf, is onder andere online verkrijgbaar in de Mádara webshop. De cloudberry & oat hydrating lotion die wij deze keer testte kost €12,00. Smeren maar!