fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Prikkel de zintuigen: het Klein Zintuigen Orkest van de CliniClowns!

Zoals jullie weten ben ik groot fan van de CliniClowns. Ik vind het een eer om online ambassadeur voor ze te zijn en mocht vorig jaar aanwezig zijn bij de voorstelling Circus CliniClowns. Eerder dit jaar was ik ook aanwezig bij het CliniClowns College en ook dat was een bijzonder spektakel! Wisten jullie dat ze ook door het hele land trekken om voor kleine groepen hun Klein Zintuigen Orkest op te voeren? Een prachtige voorstelling voor bijzondere kinderen.

Muziek is voor iedereen

Muziek is voor iedereen. Ook jij vindt het vast heerlijk om alleen in de auto je favoriete nummer keihard aan te zetten en mee te blèren. Een avondje dansen in een club of op een festival geeft je een ontzettende boost. Muziek heeft een bijzondere uitwerking op mensen en dat zie je ook goed bij kinderen. De kleinste ukkies bouncen al lekker mee met vrolijke deuntjes en zakken keer op keer houterig door hun knietjes als ze net kunnen staan. Alleen is dit helaas niet voor alle kinderen weggelegd…

Klein zintuigen orkest

Speciaal voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap tot en met achttien jaar, hebben de CliniClowns muziek toegankelijk gemaakt. Dit doen ze met een muzikale voorstelling: het Klein Zintuigen Orkest, die alle zintuigen prikkelt! Met deze creatieve voorstelling van dertig minuten gaan ze langs instellingen om de kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Een dag uit het leven van drie postbodes

De voorstelling gaat over drie postbodes die post gaan bezorgen. Uiteraard zijn dit geen standaard postbodes, maar echte CliniClowns! Ze komen aan op de fiets en dan begint het feest… Voor kinderen van ieder verstandelijk niveau is er wat te beleven en er wordt een connectie gemaakt met ieder kind. Het draait op dat moment om wat deze bijzondere kinderen wél kunnen, in plaats van wat ze niet kunnen, waardoor ze enorm opbloeien. De persoonlijke connectie met een clown, een grapje wat ze snappen en de interactie met de hele groep is een beleving die ze nooit meer vergeten, uiteraard vergezeld van veel liedjes en muziek instrumenten.

CliniClowns bij jou op de groep!

Ken jij een groep kinderen of een instelling waar kinderen zitten met een verstandelijke of meervoudige handicap, die ontzettend zouden genieten van een voorstelling van de CliniClowns? Goed nieuws! Op de website van de clowns kun je de groep kosteloos aanmelden! Kijk voor meer info op deze link.

Maak jij het ook mogelijk dat nog meer zieke kinderen een bezoek van CliniClowns ontvangen? Doneer dan via de volgende link: CliniClowns!