fbpx
Menu
Kleding / Style

New kid on the block: Pimsa!

Hoera! Er is een nieuw Nederlands merk bij! Ben jij altijd op zoek naar originele nieuwe merken, van goede kwaliteit en waar nog niet iedereen in loopt? Kom dan eens kijken bij Pimsa!

Forest collection

Wie is er niet gek op het bos! De natuur, de dieren die er wonen en alle mooie kastagnes en bladeren die je daar kunt vinden zijn voor kinderen (en veel volwassenen, laten we eerlijk zijn) een avontuur op zich! Forest was voor de eigenaresse van Pimsa de inspiratie voor haar eerste collectie! Naast een super gave raindrop print in de kleur ‘purple dove’, komen er ook hazen en vosjes voorbij!

Kleuren en stoffen

Naast de zachte kleur paars, zitten er ook een ‘arona blue’ en een ‘vetiver green’ in de collectie. De drie kleuren die gebruikt worden zijn allemaal zacht en hebben een wat vervaagde look. Prachtig voor de herfst en de winter! Er is gekozen voor een katoen – elastane combinatie, waardoor je weet dat de stof lang mooi blijft en door de elastane ook goed rekbaar is en mooi in model blijft. Als moeder zijnde is naast stoere en originele kleding, de kwaliteit natuurlijk ook erg belangrijk!

Goede quotes die passen bij het kind

Bij Pimsa vind je niet alleen mooie en stijlvolle bosprints van regendruppels, slimme vossen en stoere hazen, maar er zitten ook wat toffe spreuken in het assortiment! Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere sweater met daarop ‘Mijn naam is haas’ of een leuke longsleeve met ‘Slim als een vos’? Eigenwijs én cute!

Pimsa: Hippe kindermode van goede kwaliteit

Heeft jouw kleintje ook altijd last van kriebeltjes in kleding? Of koop jij ook weleens een sweater, waarvan je bang bent dat je hem niet meer uitkrijgt, omdat er voor je gevoel niet genoeg rek in zit? Daar heeft Denise van Pimsa goed over nagedacht! Haar eigen twee zoontjes, Pim en Sam, worden ook altijd erg kriebelig van ietwat harde naden of ruwe labeltjes in kleding. Daarom kiest Pimsa alleen de meest zachte en comfortabele materialen uit. Want als je kleine blij is, dan ben jij dat natuurlijk ook! De rekbaarheid is ook een punt wat in de ontwerpen en stofkeuze is meegenomen. De kleding moet namelijk gemakkelijk aan- en weer uitgetrokken kunnen worden.

Alles uit het leven halen wat erin zit

Pimsa is ontstaan door het motto ‘Alles uit het leven halen wat erin zit’. Het leven is te mooi en te kort om je bezig te houden met zaken die je niet leuk vindt. Probeer er dus ten allen tijde voor te zorgen dat je jouw eigen leven in de hand hebt en doet waar je gelukkig van wordt. Denise heeft dit gedaan met Pimsa als resultaat!

Wat vind jij het leukste item uit de Pimsa collectie! Ik ben fan van de ‘Mijn naam is haas’ sweater en de zacht roze raindrops sweatdress! Heerlijk voor het najaar! Je kunt er terecht vanaf 0 tot en met 4 jaar oud. Neem gerust eens een kijkje op de website!