fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Jonas in zijn meegroeibad

Badjes, het is een hele studie, zo weet ik inmiddels. Ik startte met een Tummy Tub, ging over naar een standaard badje en switchte uiteindelijk naar een Stokke inklapbad. Ik kwam een meegroeibad tegen, waarmee je de verschillende fases in één keer kunt doorlopen!

Slim design

Hoe leuk is dit badje wat ik online tegenkwam? Je kleine Jonas in de walvis kan spetteren tot hij of zij een ons weegt. Het ziet er super uit natuurlijk. Dit is alleen niet het belangrijkste aan dit babybad… Het heeft een slim en praktisch design, wat ideaal is voor het eerste jaar van je kleine!

skip hop meegroeibad oh yeah baby

Meegroeibad

De eerste drie maanden van je pasgeboren baby, kun je het stoffen zitje in het badje bevestigen. Hierdoor liggen ze heerlijk languit en ergonomisch verantwoord te genieten en relaxen in het water! In de periode die hierop volgt, van 3 tot 6 maanden oud, kun je het stoffen zitje in een meer verticale stand vastzetten, waardoor je baby meer rechtop zit en voldoende steun heeft. Een meer actieve houding, waardoor ze ook iets beter met badspeeltjes in de weer kunnen. Op zoek naar inspiratie voor badspeeltjes? Kijk even op de blog die ik hierover schreef! Kan je baby zelf los zitten? Dan kun je het hele zitje uit het badje verwijderen en dan heb je er nog jaren plezier van! Otis is bijna drie en gaat inmiddels gewoon onder de douche, maar zijn opklapbad wordt nog goed gebruikt in de zomer buiten op het gras.

Praktisch en fun in bad!

Het ontwerp van de walvis is natuurlijk goed bedacht, want welk dier weet er nu meer van water dan een zeedier? Hij heeft ook nog een haak, waardoor je de walvis kunt ophangen aan een douche- of handdoek stang. Hij hangt er dan bij als een vis op het droge, maar gelukkig is dat maar tijdelijk ;-).

Dit Jonas in zijn walvis bad is van het vrolijke merk Skip Hop en is voor €59,50 verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Villa Kakelbont.