fbpx
Menu
Kleding / Style

Win een toffe sweater of longsleeve voor het najaar!

De zomer is weer voorbij en we kunnen weer lekker lange mouwen, sweaters en vesten aan. Hoe fijn ik de zomer ook vind, de herfst heeft ook zijn charme! Ben jij nog op zoek naar een toffe sweater of longsleeve voor het najaar voor je kindje? Lees dan vooral verder!

Hoera, het is herfst!

Helaas is de zomer weer achter de rug… Tijd voor een ander¬†jaargetijde! Lekker het bos in op mooie herfstdagen. Op zoek naar mooi gekleurde bladeren, beukennootjes, dennenappels en kastanjes. Wroeten met takken in de modder en hopelijk een eekhoorn spotten. De herfst is zo gek nog niet!

Najaarscollectie

De kast van je kindje ligt vast alweer vol met mooie kleding uit de nieuwe collecties! Comfy broeken, een stoere¬†jurk met maillot en wat fijne sweaters kun je in het najaar niet missen! Misschien heb je nog wel een plekje vrij voor een toffe sweater of longsleeve? Iets van dit nieuwe Nederlandse merk heb je waarschijnlijk nog niet (en als je dat wel hebt, dan ben je very lucky!)…

Win een toffe sweater of longsleeve van Pimsa!

Je hebt geluk, want deze week mag je zelf kiezen wat je zou willen winnen! Is het een lekkere longsleeve, die perfect is voor het tussenweer en in de winter lekker warm met een vest erover? Of kies je liever een dikkere en zachte sweater? Wordt het een speelse print met vosjes, druppels of hazen of vind je iets met een quote stoer voor je kleintje? Wordt het zacht blauw, zacht paars, zwart of zacht groen? Keuzes keuzes!

Hoe maak je kans?

Wij willen natuurlijk weten wat jouw favoriete item is uit de Pimsa collectie! Neem dus eerst een kijkje op de website en loop dan de volgende stappen door:

  1. Volg Pimsa en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook welke sweater of longsleeve voor het najaar jij zou willen winnen!
  4. Optioneel: je mag Pimsa en Oh yeah baby ook volgen op Instagram, maar dit is geen must als je dit niet hebt.

Let op! De collectie loopt tot en met maat 98-104 (ongeveer vier jaar oud). Komende zondag maken we de winnaar bekend, dus wacht niet te lang met meedoen! Heel veel succes allemaal! De winnaar van de winactie is bekend! Esmeralda Groenland: gefeliciteerd met je prijs! Stuur je mij even een mailtje met je voorkeur, de maat en je adres, dan komt je prijs zsm jouw kant op! claudia@ohyeahbaby.nl