fbpx
Menu
Feest - Verjaardag / Thuis zijn

Originele kado ideeën met naam

Bij het geven van een kado aan een kind wil je jezelf er niet gemakkelijk vanaf maken. Je steekt er tijd in om iets uit te zoeken wat echt bij het kind past. Als je kiest voor een originele kado ideeën met naam, dan heb je gelijk die persoonlijke touch te pakken en scoor je natuurlijk bonuspunten!

Lokaal20
Laatst kwam ik namelijk drie super leuke voorbeelden tegen bij de Nederlandse website Lokaal 20. Deze webshop focust zich speciaal op mooie en kwalitatieve Amsterdamse merken en geven de ontwerpers een platform, waarbij klanten meer te weten komen over de makers achter de producten, door middel van inspirerende video’s.

Cre8
De kado ideeën op naam die ik gevonden heb zijn allemaal van het merk Cre8, waarbij Jurre en Maria, de twee oprichters, dagelijks jongeren begeleiden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor doen zij relevante werkervaring op om hun kansen op een betere toekomst te vergroten. De producten worden hier gemaakt en in elkaar gezet met technieken als 3D printing en lasercutting.

Naampuzzel
Dat is stoer, een puzzel met je naam erop! De basis is van berken multiplex en de kleurrijke stukjes van plexiglas (niet scherp). Uiteraard kies je zelf voor een naam of woord en kun je voor de puzzelstukjes kiezen uit vier verschillende kleurcombinaties, gebaseerd op de vier jaargetijden. Heel erg origineel om natuurlijk ook de kleur van het plexiglas te koppelen aan het seizoen waarin het kindje geboren is! De puzzels kosten tussen de €22,00 en €34,00, afhankelijk van de lengte van de naam. Uiteraard kan de puzzel vanaf jonge leeftijd al ter decoratie gebruikt worden, maar om echt mee te spelen wordt de leeftijd vanaf 3 jaar en ouder aangeraden.

naampuzzel-cre8

Lamp met naam
Ook een super origineel kado is deze lamp met naam. Voor het materiaal is, net als bij de puzzel, gekozen voor de combinatie van berken multiplex en plexiglas en de lamp is in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar! Deze lamp heb je voor €50,00.

naamlamp-cre8

Kindermobiel 
Deze mobiel is natuurlijk te gek voor de liefhebbers van een strak design. De mooie vormen nemen de baby mee op reis langs bergen, zeeën en vliegen langs de maan en de sterren. Perfect voor boven een box of kinderwieg. Deze mobiel is gemaakt van plexiglas en in het rondje wordt de naam van het kindje gegraveerd. De mobiel kost €45,00.

mobiel-met-naam-cre8

Betaalbaar Dutch design en nog origineel en persoonlijk ook! Als dat geen knaller is…

Alle drie de kado ideeën zijn verkrijgbaar in de webshop van Lokaal20.