fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Funky karakters van Fabelab

Het merk Fabelab heb je wellicht eerder voorbij zien komen. Je zou ze misschien herkennen aan de toffe boxkleden, die je in origami stijl kunt omtoveren tot slaapzak en zelfs een kraanvogel. Nu zijn er super leuke karakters in het assortiment bijgekomen in kussens en tassen.

Fabelab kussens
De kussens zijn er in zes strakke en stijlvolle dieren variaties. Een gele beer, een grijze das, een oud roze konijn, een mint kleurige uil, een rode vos en een licht grijze wasbeer. Allemaal hebben ze een eigen karakteristiek en minimalistisch snoetje.

Fabelab-kussens

Fabelab tasjes
Deze tassen zijn niet erg groot met hun 19 cm bij 22 cm, maar ze zijn wel ideaal om een lunch in te pakken, te gebruiken als toilettas of voor wat knutselspulletjes. Dit zijn allemaal grappige dieren met leuke lange oren. Met deze oren knoop je de tassen dan ook dicht. Er zit zelfs een stoere piraat tussen!

fabelab-tassen

Achtergrond
Dit mooie merk heeft overduidelijk Scandinavische invloeden, wat te danken is aan de ontwerpster en architecte Michaela WB, die zelf uit Kopenhagen komt. De geometrische vormen en minimalistische uitstraling zie je mooi terugkomen in deze collectie. Fabelab produceert op een verantwoorde manier en gebruikt organisch katoen als materiaal. 

Deze leuke kussens en tassen zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Mini & Momo. Een kussen kost €23,95 en een tasje €12,95. Welke is jouw favoriet?