fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Interieur accessoires met een zomergevoel

Een tijdje geleden had ik deze nieuwste collectie al voorbij zien komen en ik vind hem GE-WEL-DIG! Interieur accessoires met een zomergevoel komen in het najaar natuurlijk extra fijn binnen, dus ik droom even weg naar een tropisch oord…

Een vleugje zomer in het najaar

De tijd dat ik echt ver weg ben geweest om op vakantie te gaan kan ik mij niet meer heugen. Ik vind het eigenlijk heerlijk om weg te gaan, nieuwe plekjes te ontdekken en alles van thuis even los te laten. Naar omstandigheden is dat er de afgelopen jaren niet van gekomen, op een mini roadtrip door Frankrijk na dan.. Met deze super leuke collectie aan interieur accessoires met een zomergevoel lig ik als ik mijn ogen dichtdoe opeens op een hagelwit strand, met de zon op mijn gezicht en de golvende zee op de achtergrond.

Fruiticana van Ferm Living

Het Scandinavische merk Ferm Living Kids heeft weer een te gekke nieuwe collectie neergezet, met als thema ‘Fruiticana’. Exotische vibes komen met deze mooie en kwalitatieve accessoires zo je huis binnen wandelen en zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer! Gebreide design kinderkussens in vormen van tropische vissen, bijzondere schelpen, heerlijke vruchten, bananenblad en koraal… Comfy én cute! Plaids voorzien van vissen of fruit, waaronder je weg kunt kruipen op de bank of ter decoratie over het kinderdekbed. Prachtige gevlochten manden met een contrasterende rand, waarvan er ook matching hanglampen in de collectie zitten. Ook is er een beauty van een behang in dit thema! Een super leuke collectie waarvan ik spontaan Otis zijn kamer wil re-stylen!

Interieur accessoires met een zomergevoel

Een dosis vrolijkheid is altijd welkom in huis en zeker op de kinderkamer! Hoe leuk staan deze te gekke kussen bij elkaar op een kinderbed? Deze design kinderaccessoires kunnen een kinderkamer een behoorlijke boost geven. Een speelse en stijlvolle sfeer die de meeste kinderen wel zal aanspreken!

December verlanglijstje!

Ben je benieuwd naar de Fruiticana collectie van Ferm Living? Neem dan even een kijkje bij Mister Design. Als je daar dan toch bent, kijk dan ook gelijk even voor jezelf. Mooie design inspiratie, wat misschien wel op je verlanglijstje terecht komt!