fbpx
Menu
Decoratie / Kraamkado / Thuis zijn

Zeg ken jij dit alfabet : houten letters!

Iedereen kent wel die leuke houten letters. Ze zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar en vaak worden van deze letters de naam van een pasgeboren baby gemaakt als kraamkado. Super leuk natuurlijk, maar deze houten alfabet letters zijn toch wel écht de leukste!

Kraamkado met naam

Ik kreeg ze ook toen Otis geboren was. Iedere letter op een treinwagonnetje met een locomotiefje voorop! Heel erg leuk natuurlijk om een kraamkado te krijgen met de naam van je baby! Of het nu een naamposter is of een mooie houten auto of diertje met de naam van de baby erin gegraveerd!

houten letters kraamkado

Houten letters

Het is natuurlijk een super idee om verschillende houten letters te maken en ontwerpen, zodat mensen zelf een woord kunnen maken. Of dit nu de naam van de baby is, de familienaam, een koosnaampje of misschien wel het complete alfabet om zo je kindje iets bij te brengen! Misschien wil je wel met houten letters een toffe foto maken om aan te kondigen dat jullie gaan trouwen of een kindje verwachten. Je kunt er alle kanten mee op!

houten letters kraamkado

De leukste houten letters van Petit Monkey

Het eigen merk van de Nederlandse webshop PSikhouvanjou is Petit Monkey. Zij hebben recentelijk ook een lijn met houten letters uitgebracht en net als de rest van de collectie, zijn ook deze letters weer van een super leuk, kleurrijk en betaalbaar design! Voor één letter betaal je €1,95, dus ze zijn ook nog super betaalbaar in de meeste gevallen. Korte namen zijn de laatste jaren vrij populair. Ook als je een Phillipine, Charlotte, Alexander of Santiago in huis hebt is het nog betaalbaar. Erg leuk om de kleintjes op latere leeftijd hun eigen naam mee te leren en het staat fantastisch op de kinderkamer!

houten letters kraamkado

Petit Monkey houten letters

De letters zijn kleurrijk en er zijn gezichtjes in verwerkt en dieren. Ook lijkt het er stiekem op dat de letters zijn geïnspireerd op woorden die beginnen met dezelfde letter. De W heeft bijvoorbeeld veel weg van een watermeloen en de P is stiekem een pauw. De letter B lijkt wel een bijtje en de D wil je wel opeten, want hierbij denk je aan een lekkere donut! Vrolijke kleuren en toffe designs, daar kun je op rekenen! De letters zijn verkrijgbaar via de webshop van PSikhouvanjou.

Andere toffe kraamkado inspiratie vind je op de blog!

houten letters kraamkado