fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Design kinderstoel over the top?

Ik kan mij voorstellen dat je geen honderden euro’s uit wilt geven aan bepaalde spullen voor je kind. Als iets speciaal voor kinderen ontworpen is, hoeft dat alleen niet te betekenen dat het eruit ziet alsof een kind het gemaakt heeft 😉 . Deze design kinderstoel is een lust voor het oog!

ovo-design-kinderstoel-1

Ovo by Micuna

Deze beauty luistert naar de naam Ovo en is ontworpen door het Spaanse merk Micuna, wat gespecialiseerd is in kindermeubilair. De kinderstoel heeft een mooie combinatie aan materialen: berkenhout, polyurethaan (de gevormde plastic zitting) en een mooie stof voor het kussen. De plastic zitting is vrij van giftige stoffen, recyclebaar en gevormd in een ergonomisch goede positie voor je kindje en is natuurlijk gemakkelijk met een doek schoon te maken. In de hoge positie is het een kinderstoel, die gebruikt kan worden vanaf 6 maanden tot ongeveer 3 jaar. Na deze tijd kun je de onderste delen van de stoelpoten verwijderen, zodat je een klein kinderstoeltje hebt, wat je nog tot de leeftijd van ongeveer zes jaar kunt gebruiken. Je zult dus lang plezier hebben van deze stoel.

ovo-design-kinderstoel-2

Variaties

De zitting is verkrijgbaar in het zwart en wit en het kussen kun je maar liefst in vijf kleuren krijgen: rood, wit, blauw, beige en roze. Zo kun je verschillende combinaties maken die goed in je interieur passen. Deze stoel hoef je namelijk zeker niet in een hoekje weg te moffelen. Heb je ook het mooie ronde tafelblad gezien, wat je op de stoel kunt klikken? Deze is draaibaar en heeft een opstaande rand. Plaatselijk knoeien dus… Luxe of niet? Zo heeft de kleine engel altijd een hapje en drankje of iets te spelen bij de hand! De stoelen worden rechtstreeks uit Spanje geleverd in prachtige ronde dozen van karton.

Deze prachtige design kinderstoel Ovo is verkrijgbaar bij Kinder Wonderland voor €364,95. Mooi he?

ovo design kinderstoel