fbpx
Menu

Ben je gek op interieur en een fan van grote eyecatchers? Dan is de Nederlandse webshop Woonkeet een leuke tip voor je!

De vrouw achter de webshop
Amber droomde altijd al van een fysieke winkel, waar ze haar passie voor interieur in kwijt kon. In de realiteit werkte ze bij de Rabobank, een totaal andere wereld. Ondanks het grote risico, besloot ze vol voor haar passie te kiezen in de vorm van een webshop. Behoorlijk spannend dus! Als moeder van dochter Berlin (5) en zoon Rover (3) is die flexibiliteit van een webshop natuurlijk beter te combineren. Ze hier geen moment spijt van gehad. Als je van je passie je werkt maakt, dan werk je namelijk geen dag van je leven, toch?

Ze koopt alleen spullen in waar ze zelf blij van wordt en dit zijn meestal de wat grotere, maar wel nuttige producten, zoals een mooi behang, stoere kast of leuk dekbedovertrek. Liever een big change in plaats van veel kleine frutsels dus. Sommige items zijn best aan de prijs, maar ze houdt er zelf van om juist deze items te combineren met spullen van marktplaats om het zo betaalbaar en origineel te houden.

Wat vind je bij Woonkeet?
Een behoorlijk aantal merken zijn al eerder bij Oh yeah baby voorbij gekomen, dus de smaken komen goed overeen! Denk hierbij aan de dekens en swaddles van Modern Burlap, de CarlijnQ home collectie, de Noodoll knuffels, het ONO design monster dekbed, mooie Ferm Living opbergers, de origami lampen van Studio Snowpuppe en de haaien voetenzak. Ook vind je hier mooie merken zoals Elodie Details, Oyoy, Ukkepuk meubels en Little Hedonist. Van duur tot betaalbaar, voor een stijlvolle kinderkamer of kraamkado, hier zul je zeker slagen!

Ook deze keer heb ik weer mijn favorieten voor jullie op een rij gezet. Welk item staat op jullie wishlist?

Woonkeet-favorieten-numbers

1.Knuffel kat – OYOY – €55,00
2. Origami lamp chestnut – Studio Snowpuppe – €93,00
3. Vliegtuig van karton – Flatout Frankie – €29,95
4. XL swaddle – Fabelab – €19,95
5. Opbergmand dots – Ferm Living – €46,95
6. Slaapzak haai – Babybites – €79,95
7. Behang rabbit rose – Ferm Living – €72,00 per rol
8. Badcape met oortjes – Elodie Details – €34,95
9. Muziekdoosje wolk – Ferm Living – €20,00
10. Speelkleed rond – Elodie Details – €99,00
11. Duffel bag – Ferm Living – €39,95
12. Hangwieg – Little Hedonist – €189,95
13. Slaapzak prisma – Electrik kidz – €42,95
14. Papieren opbergzak flea – €12,95