fbpx
Menu
Aan tafel / Mama zijn

Winnen: Overblijf- of picknick set!

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen zijn Otis en ik er gek op om naar buiten te gaan, de natuur te ontdekken en daar lekker te picknicken. Doen jullie dat ook graag of heb je een kindje wat al naar school gaat? Dan is de winactie van deze week wellicht iets voor jullie!

Voorbereiding

Ik ben zo’n moeder die alles probeert goed voor te bereiden, maar er gaat vaak toch iets mis. Ik ben vergeten een handdoek mee te nemen, kan zelf niet mee het water in zonder bikini, of (een veel voorkomende) er lekt iets in mijn tas. Gat-ver-damme! Alles onder, plakkerig en waar zijn de natte doekjes! Gelukkig heb ik die dus ALTIJD bij me.

otis-rosti-mepal-2

Dick Bruna

Otis mocht van Rosti Mepal een set uitzoeken voor tijdens onze picknick avonturen. De keuze was snel gemaakt: de koe van Dick Bruna! Mijn kind is gek op Nijntje en ik stiekem ook door de simpele en speelse vormgeving!

Winnen!

Wat we deze week mogen weggeven is een complete set, bestaande uit een lunchbox, een pop-up beker, een school beker en een fruitdoosje. Ideaal voor schoolgaande kinderen of een lekkere dag in de duinen of het bos. Naast de Dick Bruna set die Otis uitzocht, kunnen jullie natuurlijk uit nog veel meer opties kiezen! Er zijn de effen felle kleuren uit de campus serie, of natuurlijk de thema series, zoals onder andere Frozen, Dory, Paw Patrol, Minions, Woezel en Pip en Disney prinsessen!

Doe je ook mee?

Meedoen is simpel! Je volgt de stappen en aankomende zondag maken we bekend wie de winnaar is.

  1. Like het Facebook bericht van deze winactie.
  2. Laat ons in een reactie weten welke set je zou willen winnen. Alle beschikbare school- en picknick sets kun je hier bekijken.

Easy peasy toch? Heel veel succes allemaal! Oh ja, deze bekers lekken dus echt niet heb ik inmiddels ondervonden… 😉 And the winner is: Janine Wensveen! Gefeliciteerd met je prijs! Als je mij je gegevens doormailt, dan komt de prijs zo snel mogelijk naar je toe! claudia@ohyeahbaby.nl

otis-rosti-mepal-1