fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Budget kinderkeuken voor €25!

Eerder schreef ik al over super leuke kinderkeukens onder de €80,00. Ik zocht toen voor jullie een top 5 uit. Sinds twee weken is mijn Otis ook de trotse eigenaar van een keuken en dit is een echte mega budget kinderkeuken tip!

budget-kinderkeuken-ikea-nybakad

Kokken en rellen

Otis is geen fantastische eter. Avondeten oftewel warm eten gaat er heel simpel niet in. Daarentegen eet hij wel goed fruit en redelijk brood. Komt vast goed, is mijn idee. Zelf ben ik ook 1.80 meter geworden op liters fristi en halve komkommers. Hij vindt koken dus wel enorm interessant en wil er in de keuken graag bijzitten en helpen. Onder het mom: baat het niet, dan schaadt het niet, moesten wij dus ook aan de kinderkeuken.

Onze keuze

Uiteraard wist ik van de keukens uit mijn eigen lijstje af, maar toch ging ik nog verder op zoek. Ik vind namelijk dat veel kinderkeukens nog best aardig wat plek innemen. Nu is dat begrijpelijk, maar naast een auto, fiets, speelgarage en aardig wat ander speelgoed, wilde ik de ruimte die het apparaat in ging innemen graag binnen de perken houden! Het resultaat? Een budget kinderkeuken van 49 cm breed en 50 cm hoog…

budget-kinderkeuken-ikea-nybakad-3

Budget kinderkeuken

Als je de prijs hoort, dan pies je in je broek. Deze super leuke kinderkeuken kocht ik bij de ons allen welbekende Ikea voor slechts €24,95! Dan heb je geen lullig aftreksel, maar een keukentje met links een kraantje en wasbak en rechts twee kookpitjes. Daaronder zitten drie knoppen waar je aan kunt draaien en waar je klikjes in hoort (gas aan en uit) en daaronder zitten twee kastjes met een schuifdeurtje. Toen ik de officiële foto’s opzocht zag ik pas dat het zwarte schuifdeurtje met krijtverf behandeld is, dus daar kun je zelfs nog boodschappen op schrijven. Ontzettend leuk!

Kleine chef

Totaal kom je uiteraard op het dubbele uit met die leuke stoffen boodschapjes, groenten, pannen en roerspatels erbij, maar dan nog ben je natuurlijk super goedkoop uit. Het is hier thuis echt een knaller en dagelijks worden er de meest bijzondere creaties voor mij gekookt. Hopelijk is dit een voorproefje voor later… 😉

Deze budget kinderkeuken Nybakad is verkrijgbaar bij Ikea voor €24,95 .

nybakad-speelgoedkeuken-wit__0468031_pe611108_s4