fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Dutch Mom Blog Awards – And the winner is….

Gister was het zover! De dag dat de awards voor de beste mom bloggers werden uitgereikt! Team Oh yeah baby was van de partij…

De outfit
Tja, dan heb je een reden om iets nieuws aan te schaffen en als vrouw MOET dat dan ook echt gebeuren, je hebt namelijk helemaal NIETS om aan te trekken. Resultaat? Na 3 online bestellingen (waarvan één echt twee dagen van tevoren, de volgende dag in huis) ga je alsnog the day before als een idioot de stad door omdat je iets in je hoofd hebt om uiteindelijk iets aan te trekken wat je al had….. Zucht, vermoeiend 😉

De locatie, food and bites
Het was in hartje Amsterdam op de Keizersgracht in de Bugaboo store! Alles zag er fantastisch uit en er waren heerlijke healthy smoothies en verse sapjes om uit te testen. Na afloop was er een prachtige tafel gedekt met heerlijke snacks (waar ik uiteraard niets van kon nemen, want handen vol met kind en zooi, ik heb wel zijn afgekloven stengels bleekselderij opgegeten, dat dan weer wel).

dutch-mom-blog-awards-winners

Otis – Creative Director
Ja bij een nominatie hoort de Creative Director er ook gewoon bij, dus daar stonden we dan! Echt veel socializen was er niet bij want meneer was druk met het klimmen op banken en draaien aan wieltjes. Gelukkig was mooie Lana van Kelly Caresse er ook, dus konden ze elkaar even vermaken. Later op de middag was hij NOG meer op zijn gemak, want ik zag hem likken aan een moederbeen in leatherlook legging (die niet van mij was) en gluren onder rokjes (sorry Loesja!).

And the winner is…
De uitreiking was toch wel spannend natuurlijk, want je wordt niet dagelijks genomineerd! Eerst waren de hoofd categorieën aan de beurt. Hop, de genomineerden op het podium, intro filmpje en de prijsuitreiking! Zie hier de winnaars:

Fashion & Lifestyle | The Door in the Wall (vakjury en publieksprijs)
Interieur & Lifestyle | Bartsboekje Junior (vakjury) en &SUUS (publieksprijs)
Parenting | Famme (vakjury en publieksprijs)

Toen was ‘mijn’ categorie aan de beurt! De Talent award werd bepaald door de vakjury en deze ging naar de toffe blog The Cool Heads! Super verdient, want erg origineel en niche. Jammer voor mij, maar ik ben al heel trots op de nominatie!

Een super leuke middag met de leukste mom bloggers van Nederland, met dank aan Blogstreet, Fabulous Mama, Campina, Bugaboo en Bloomon!

oh-yeah-baby-at-the-dutch-mom-blog-awards