fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Winnen: EHBO cursus voor kinderen!

Eerder heb ik het over de EHBO cursus voor kinderen gehad. Vorige week ben ik zelf aan de bak gegaan en heb ik het certificaat behaald! Mocht er een keer iets gebeuren, dan weet ik hoe ik moet ingrijpen, een super fijn idee! Net zoals ik vinden de meeste ouders dit belangrijk en helaas zijn er veel kleine waaghalzen in Nederland. Je hoopt zo’n cursus nooit nodig te hebben, maar je kunt maar beter realistisch en voorbereid zijn. Uiteindelijk is er slechts een klein percentage wat ook daadwerkelijk een cursus gaat volgen. Of dit komt door de tijd die je erin moet steken? Het kostenplaatje? Het voor-jezelf-uitschuiven-principe? Geen idee, maar ik heb wel een hele mooie winactie voor jullie…

Winnen!
Deze week maak je bij Oh yeah baby kans op een EHBO cursus voor kinderen van IedereenEHBO.nl, ter waarde van €89,95! Het kost je maar 8 uur van je tijd, waarvan 4 uur thuis, dus dat kan het argument niet meer zijn. De kosten? Die worden in de meeste gevallen vergoed door je verzekering, maar winnen is natuurlijk altijd leuk! Doen jullie mee?

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Volg IedereenEHBO en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van de winactie.
  3. Laat mij weten in een reactie op de blog of op Facebook hoe lang je al in je hoofd hebt om een EHBO cursus te gaan volgen. Ik zal starten: 1, 5 jaar (shame on me), maar deze is ondertussen van de ’to-do-lijst’ afgestreept!

Op zondag 13 maart maken we de winnaar bekend op de blog. Heel veel succes allemaal! Degene die binnenkort aan de bak gaat is…. Tessa van den Broek! Gefeliciteerd! Mail mij even, dan gaan we ervoor zorgen dat je de afspraak in kunt plannen. claudia@ohyeahbaby.nl

ehbo cursus voor kinderen