fbpx
Menu
Erop uit / Mama zijn / Style / Tassen

Coole kinderkoffer voor een ontspannen reis!

Op reis met een kind… Ik heb er niet veel ervaring mee, maar vooral met het vliegtuig zou dat met een peuter best een uitdaging kunnen zijn. Het zou namelijk zomaar kunnen dat je moet wachten voor het inchecken (horror voor een klein draaikontje) of dat je zo’n groot vliegveld tot je beschikking hebt dat je eigenwijze aap nu nét geen zin heeft om uitgerekend naar balie 5 te gaan…

Kinderkoffer
Met deze kinderkoffer zou je zomaar een extra joker kunnen inzetten en je reis wat comfortabeler kunnen maken! Klinkt als muziek in de oren niet? Ik dacht in eerste instantie dat ik namelijk een grappige nieuwe design loopauto tegenkwam, maar tot mijn verbazing bleek dit een kinderkoffer te zijn!

How we roll…
Deze stoere kinderkoffer is namelijk ook een loopauto door het design, de wielen en het zadel! Zelfs aan de lampen en het nummerbord is gedacht! Er kan toch nog 13 kilo in de koffer, dus genoeg plek voor de bagage van een mini-me. Hoe stoer is dat! Je eigen koffer als een soort scooter, waarmee je zo langs de wachtrij scheurt. Als mijn peuter zich daar niet mee kan vermaken, dan weet ik het ook niet meer!

Dit stoere en multifunctionele exemplaar, luistert naar de naam Skoot en is verkrijgbaar in maar liefst 7 strakke kleuren: fuchsia, rood, mint, geel, roze, wit en blauw. In de vernieuwde webshop Emob kun je ze vinden voor €69,95.

kinderkoffer-skoot