fbpx
Menu
Mama zijn / Voor mama

Win een mooie handgemaakte ketting met hanger naar keuze!

Deze week hebben geen speelgoed of interieur item voor de kinderen. De mama’s zijn aan de beurt! Dit keer mag één van jullie een handgemaakte ketting met hanger uitzoeken!

Speciaal voor de moeders

De winactie van deze week is speciaal voor de moeders! We weten het: de kindjes zijn voor jullie het allerbelangrijkste. Jullie zijn hun rots in de branding en zijn er voor ze wanneer dat nodig is. Jullie mogen ook in het zonnetje gezet worden en deze week hebben we in samenwerking met Sticktails een mooie winactie voor jullie opgezet!

Sticktails handgemaakte sieraden

Laura ontwerpt en maakt ieder item met de hand, waardoor je altijd een uniek item in huis hebt. Ze houdt van een strakke en minimalistische stijl en probeert veel verschillende materialen uit in haar ontwerpen. Naast kettingen, maakt ze ook bijzondere oorbellen en armbanden, dus je kunt compleet in Sticktails voor de dag komen!

Kies een mooie handgemaakte ketting met hanger naar keuze!

Wil jij iets moois voor jezelf uitzoeken? Heb je een lieve zus die je graag wilt verrassen? Er is een vriendin die wel een oppepper kan gebruiken of geef jij de ketting aan je moeder? Het mag allemaal en JIJ mag kiezen welke handgemaakte ketting met hanger het wordt!

Je kunt kiezen voor een letter aan de ketting, bijvoorbeeld de eerste letter van je grote liefde (of twee bij twee kindjes), een hanger van een ‘draad-hart’ of een minimalistisch mini symbool, zoals een hartje, een wolkje, een driehoek, een druppel of een blad. Er is van alles in de collectie en keuze in verschillende materialen, zoals zilver, goud of koper.

Hoe maak je kans?

Hoe maak ik kans op zo’n leuke ketting, zal je je misschien afvragen… Als je de volgende stappen volgt, dan ga je op zondag mee in de hoge hoed!

  1. Volg Sticktails en Oh yeah baby op Facebook. (als je Insta fan bent, mag dat ook: Sticktails en Oh yeah baby)
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een bericht op de blog of op social media welke ketting jij graag binnenkort om jouw nek hebt hangen!

Om te neuzen moet je natuurlijk wel even weten waar je moet zoeken. Dat kan in de Sticktails Etsy shop! Veel plezier met uitzoeken en wie weet loop jij volgende week wel met een nieuwe ketting rond! Op zondag maken we de winnaar bekend, dus houdt ons in de gaten! And the winner is… Michaela van der Putten! Gefeliciteerd met je prijs! Mail je mij je gegevens en de ketting met hanger die je graag wilt hebben? Dan komt de ketting zsm naar je toe!