fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Tell me baby: online shoppen

Voor dit nieuwe jaar heb ik een nieuw item bedacht: Tell me baby. Ik wil de mensen die mijn blog volgen graag beter leren kennen en het lijkt mij leuk om elke maand een onderwerp te kiezen waar ik jullie iets over vraag. Jullie reacties verwerk ik dan in een blogpost, zodat we leuke tips met elkaar kunnen delen. Leuk idee? Geef gerust je input! Aan de hand van de reacties zal ik kijken of we dit item door gaan zetten.

Deze keer wil ik jullie wat vragen over online shoppen!

  • Kopen jullie wel eens online spullen voor je kindje(s) en zo ja, wat zijn jullie favoriete webshops die wij misschien nog niet kennen?
  • Wat voor soort items kopen jullie online?
  • Kopen jullie alleen in Nederlandse webshops of ook buitenlandse?

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie input! Ik heb uiteraard ook mijn favorieten en deze komen terug in de blogpost hierover. Mocht je privé willen reageren, dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mailtje naar claudia@ohyeahbaby.nl of stuur mij een privé bericht via de Facebook pagina.