fbpx
Menu
Kind zijn / Spellen

Winnen: 2 x bad memory!

Waar speelt jouw kleintje mee in bad? Hier heeft meneer zijn eigen mandje met bad speelgoed, waar hij iedere keer wat spulletjes van mag uitzoeken, waar hij mee wil spelen. Met lekker weer gaat dit natuurlijk gewoon mee naar buiten, naar zijn badje in de tuin. Soms zelfs mee naar het strand of een meertje! In de zomer gebruiken we het volop…

Bad memory

Eerder deze week heb ik jullie vijf leuke badspeeltjes laten zien. Hiertussen stond ook het bad memory van Lilliputiens! Super leuk natuurlijk, want naast drijvende, dobberende kikkers op leliebladeren, is het ook een spel! Erg leuk dat Lilliputiens vaak multifunctioneel speelgoed in zijn collectie heeft. In dit geval kun je spelen en leren tegelijk, daar houden we van! Memory is natuurlijk erg goed als geheugentraining en als kind kon ik daar geen genoeg van krijgen. Dobberen, varen en zoeken maakt het in bad gaan nóg leuker!

bad-memory-lilliputiens-2

Winnen

Deze week mogen we maar liefst twee sets van het bad memory weggeven aan jullie! Dubbele kans om te winnen dus! Benieuwd hoe je mee kunt doen?

  1. Volg Lilliputiens en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Tag een vriend of vriendin met kindjes, zodat jullie samen kunnen winnen!

Heel veel succes allemaal! Deze zondag maken we de winnaars bekend! We hebben twee winnaars en dat zijn Petra de Jager en Samantha den Hartog! Gefeliciteerd dames! Als jullie mij jullie adres sturen per e-mail, dan komen de spelletjes zo snel mogelijk naar jullie toe.