fbpx
Menu
Buitenspeelgoed / Kind zijn

De 5 leukste badspeeltjes

In bad gaan is niet bij iedereen thuis een feest. Hier kan het variëren van ‘nooit meer eruit’ tot ‘je krijgt mij met geen 100 paarden dat bad in’. Altijd een verrassing en never a dull moment! Daarom zijn leuke en originele badspeeltjes en must! Nog mooier is dat je deze in de zomer natuurlijk ook lekker buiten in het water kunt gebruiken!

leukste-badspeeltjes

1. Bad memory – Lilliputiens

Verveelt je kleine zich snel in bad? Dan is dit memory spel echt iets origineels! De dobberende kikkers op leliebladeren hebben allemaal iets onder hun lelieblad verstopt… Weet jij welke twee er bij elkaar horen? Vermaak én geheugentraining tijdens het badderen. Dat is nog eens een mooie combinatie!

Bad memory – Lilliputiens – €19,99

bad-memory-lilliputiens

2. Molok plui regenwolk

Dit is een bijzondere en bijna magische wolk…. Bepaal zelf of het gaat regenen of niet, door je vinger bovenop het gaatje te leggen of hem weg te halen. Leuk voor verschillende leeftijden en op vakantie in het zwembad.

Molok plui regenwolk – €11,95 

3. Floating duck – Kid O

Dit is een leuke en vrolijke drijvende duikelaar die in je bad steeds weer boven komt als je haar kopje onder duwt. Het mooie design zorgt ervoor dat deze eend ook niet misstaat op de kinderkamer.

Floating duck – Kid O – €15,95 

4. De bad boot – Lilliputiens

Is je kind een echt avonturier? Ga dan lekker met deze bad boot de ‘zee’ op om even een potje te gaan vissen. Duik de visjes op, hang ze in je net achter de boot en als je ze allemaal gevangen hebt, dan is het weer tijd om terug te varen naar de haven.

Bad boot – Lilliputiens – €24,99 

bad-boot-lilliputiens

5. Zeilboot met dier – Plan toys

Een pinguïn, een ijsbeer of een zeehond? Een oranje, naturel of petrol boot? Deze keuze moet je maken als je voor de vrolijke zeildieren van Plan toys kiest. Lekker varen en dobberen met dit verantwoorde speelgoed!

Zeilboot met dier – Plan Toys – €11,95 

Pppsssttt…. Ben jij nog op zoek naar een leuk speeltje voor in bad of buiten met water? Houdt de blog dan deze week goed in de gaten. Misschien mogen we wel iets weggeven…