fbpx
Menu

Mickey Mouse, wie is er niet gek op? Dat stoere kleine muisje met die grote oren! Ook mijn Otis weet donders goed wie dat is… Daarom is deze Mickey pet ook zo stoer!

mickey-per-grijs

Petten

Mijn kind is gek op petten. Hij kiest ze ook zelf uit, zoals sommige meisjes hun eigen kleding uitkiezen. Als het aan mijn kleine Al Bundy ligt, dan draagt hij nooit meer een broek, maar verder boeit zijn kleding hem weinig. Op de petten na dan…! Als ik het exemplaar laat zien wat die dag goed bij zijn outfit past, dan zegt hij ijskoud: Nee, dees! Gevoel voor stijl: Nee. Een eigen wil: 100%! Hij heeft bepaalde periodes een lievelingspet. Dan is het weer die met de leeuw, een paar maanden later weer een baseball- of trucker cap. Mijn kind kun je uittekenen in dezelfde pet.

mickey-pet-zwart

Mickey pet

Wat vinden jullie van deze te gekke Mickey pet? Als Mickey fan vind ik hem natuurlijk fantastisch! Te gek in die drie kleuren: zwart, grijs en zacht roze. Alle kleine fashionista’s (en hun moeders) zien alle outfits of the day al voor zich, of niet dan? 😉 Ze kunnen al gedragen worden door kindjes vanaf 1 jaar oud tot ongeveer 8 jaar, dus ze kunnen er super lang mee doen! Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want ze zijn maar €16,95. Ook leuk dus voor die kleine van je hippe vriendin of tof accessoire voor op de babykamer. Ze gaan erg snel, dus wacht niet te lang!

mickey-pet-roze

River20Four

River20Four is de webshop waar ze te vinden zijn. Voor andere betaalbare fashionable kinderkleding kun je daar ook heel goed terecht, dus neem gerust een kijkje. Er is ook nog sale, dus misschien heb je geluk en is de outfit waar je je oog op hebt laten vallen nu extra voordelig te bestellen!