fbpx
Menu
Fietsen - Auto's - Hobbelen / Kind zijn

Winnen: Way to Play autobaan set!

Laatst hebben we een mooi item over dit topproduct gemaakt, wat jullie niet ontgaan is! De flexibele, rubberen Way to Play autobaan, die je steeds opnieuw kunt aanleggen: binnen en buiten, op gladde of hobbelige ondergrond en welke perfect te combineren is met het overige speelgoed.

Variatie
Way to play is innovatief én praktisch speelgoed, wat je oneindig kunt blijven ontdekken en uit kunt bouwen met extra bochten, rotondes, parkeervakken en rechte stukken weg. Slalom om de tafelpoten heen, bouw een parcours  in de tuin of neem het mee naar de camping. Is het nat of vies geworden? Haal er een lapje overheen en de onderdelen zijn klaar voor een nieuw avontuur!

Winnen!
Ik heb goed nieuws voor jullie! Morgen is de enige echte Oh yeah baby jarig en dat vieren we natuurlijk met een toepasselijke winactie. Deze week kun je een 16-delige set van de Way to Play autobaan winnen ter waarde van €40,00! Ouders, vrienden en familie van kleine autobaan-lovers opgelet! Om kans te maken volg je de volgende stappen:

  1. Like Way to Play en Oh yeah Baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie op Facebook.
  3. Laat ons in een reactie op de blog of op Facebook weten met welk speelgoed je de autobaan zou combineren.

Op zondag 21 februari maken we de winnaar bekend. Heel veel succes allemaal! And the winner is… Alyt van der Heijde-Wijbenga! Van harte gefeliciteerd met je prijs! Stuur je mij een e-mail met je adres? Dan komt de baan zo snel mogelijk naar je toe! claudia@ohyeahbaby.nl.

winnen-way-to-play-autobaan